Glazbeni servisi - Slušanje bez granica

Ponuda servisa za streamanje glazbe nikad nije bila bogatija, niti su oni ikad prije imali toliko mogućnosti i sadržaja. Ako glazbu još uvijek slušate preko fizičkih medija, ili se držite vlastitih digitalnih kolekcija, krajnji je čas da provjerite jeste li spremni za prelazak na glazbeni servis, i da saznate što ćete sve time dobiti

Davor Šuštić četvrtak, 28. svibnja 2020. u 00:05

Svatko tko se računalom aktivno služi od devedesetih godina prošlog stoljeća, kad je u hrvatska kućanstva počeo stizati Internet, zacijelo se dobro sjeća kako je tada izgledalo nabavljanje digitalne glazbe. Koristili smo peer-to-peer aplikacije poput Napstera, WinMX-a i Soulseeka, a zagriženiji među nama i binaries grupe domaćeg Useneta, kako bismo se pokušali dokopati onoga što nas je zanimalo. Čekali smo više sati kako bismo skinuli jednu pišljivu pjesmu te se molili da nam netko u kući neće podići telefonsku slušalicu, što bi nam prekidalo konekciju i upropaštavalo sav napredak.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 331 lipanj 2020.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

Prijenosni BT zvučnik

ACOUSTIC ENERGY Aego BT2

Podržava 4.2 i APT-X nisku latenciju, USB punjač i mikrofon za “handsfree” pozive, dvostruki 2,5-inčni driveri, do 36 sati trajanja baterije, snage 40 W RMS.

1.359 kn 2.299 kn Kupi

On-ear BT slušalice

MARSHALL Major III

Legendarni Marshall zvuk s dinamičkim 40mm driverima koji su prilagođeni za poboljšani odziv basova, do 30 sati bežične reprodukcije, kontrolni gumb, odvojivi 3.5mm kabel, 20Hz-20kHz, 32 ohma.

899 kn 1.099 kn Kupi