Izašla nova verzija popularnog PDF softvera, ABBYY FineReader PDF 16

Novi ABBYY FineReader PDF dolazi s potpuno novim korisničkim sučeljem i novom funkcijom Organize Pages za lakši pregled dokumenata

Matej Markovinović subota, 1. listopada 2022. u 16:38

ABBYY FineReader PDF 16, nova je verzija popularnog softvera za pregledavanje i uređivanje PDF datoteka, koja dolazi s vizualnim osvježenjem i novim funkcijama.

Naime, ABBYY FineReader PDF 16 ima novo korisničko sučelje te novu funkciju Organize Pages za lakši pregled dokumenata i upravljanje svim operacijama vezanim za stranice na jednom mjestu. Također, novi bi softver, kako tvrde iz ABBYY-ja, trebao otvarati PDF-ove do 32 posto brže, dok bi pretraživanje i uređivanje trebalo biti dva puta brže.

Novo korisničko sučelje.
Novo korisničko sučelje.

Osim toga, tu je i poboljšano optičko prepoznavanje znakova (OCR), a pojednostavljeno je i upravljanje licencama te instalacijama za organizacije. Cijena godišnjeg najma za pojedinačnu licencu Standard verzije iznosi 625 kuna + PDV, a pojedinačne Corporate licence koštaju 1.045 kuna + PDV.

Korisnici bilo koje starije verzije ABBYY FineReader ili ABBYY PDF softvera, dobivaju popust od 40 posto za kupnju nove verzije za Windows. Popust se može iskoristiti do 31. listopada 2022. godine.

Više informacija o ABBYY FineReader PDF 16 softveru, dostupno je na službenoj stranici proizvođača.