Arenasport će zamijeniti SportKlub na Iskon.TV-u, donosimo detalje

Iskon će promijeniti izbor sportskih kanala u svojoj ponudi IPTV-a 11. veljače ove godine. Nezadovoljni će pretplatnici imati mjesec dana za raskid ugovora bez penala, ali samo ako su i do sada "značajno pratili sportske TV sadržaje"

Sandro Vrbanus četvrtak, 23. siječnja 2020. u 15:03

Slijedom informacija koje su se pojavile ovih dana o mogućem izbacivanju SportKlub kanala iz ponude Iskon.TV-a, obratili smo se ovom pružatelju usluga u potrazi za službenim odgovorima. Iz Iskona nam je upravo potvrđeno kako su navedene informacije – istinite.

Promjena nastupa 11. veljače

Na Iskon.TV-u dolazi do promjene u izboru sportskih kanala, na način da će skupina kanala Arenasport zamijeniti postojeći SportKlub. Gledatelji će program Arenasporta početi pratiti 28.1.2020. godine, dok će SportKlub kanali biti ugašeni 11.2.2020. godine – poručili su iz Iskona.

"Razlog ove zamjene je nova cijena koju je ponuđač SportKlub sadržaja predstavio Iskonu prilikom pregovora o obnovi ugovora. Kako su nas na tržištu korisnici prepoznali kao najboljeg value for money operatora i IPTV ponuđača, odlučili smo da nam je najvažnije zaštititi cijenu Iskon.TV paketa.

Dobra je vijest da nam se, paralelno s raskidom ugovora sa SportKlubom, otvorila mogućnost suradnje s jednako popularnim Arenasportom, koji na svojih 6 kanala prenosi Hrvatski Telekom prvu ligu, UEFA Europe ligu, francusku i sve zanimljiviju talijansku nogometnu ligu. Tu su još atraktivni NBA, ekskluzivni prijenosi Formule 1, hokeja, vaterpola… Vjerujemo da smo sportskim fanovima pronašli adekvatnu zamjenu s obzirom na ekskluzivne i raznolike sadržaje koji pune program kanala Arenasport 1-6", dodaju.

Moguć raskid ugovora bez penala

S obzirom na pozitivne prve reakcije korisnika, u Iskonu ne očekuju nezadovoljstvo zbog ove promjene. Svakako, ljubiteljima sporta koji značajno prate sportske TV sadržaje i prednost daju prijenosima na SportKlub kanalima, omogućit će raskid ugovora bez izlazne naknade. Zahtjev za raskid ugovora moguće je podnijeti do 11. ožujka ove godine, do kada će korisnici na Iskon.TV-u već moći upoznati sadržaje Arenasporta, njihovu raznolikost i kvalitetu – za kraj su čitateljima Bug.hr-a poručili iz Iskona.