Gdje danas gledati El Clasico?

Najspektakularniji nacionalni derbi na svijetu igra se danas u 16,15 sati

Bug.hr subota, 28. listopada 2023. u 13:18

Nedavno smo objasnili gdje se mogu pratiti prijenosi utakmica domaćeg nogometnog prvenstva, pa ako vas je to zanimalo vjerojatno vas zanima i najglamurozniji nacionalni derbi na svijetu - španjolski El Clasico.

Neki čak kažu da im "oči krvare" od domaćeg nogometa, pa je za takve izbirljivce današnji središnji sportski događaj valjda zadovoljavajuće kvalitete.

A danas igraju FC Barcelona i Real Madrid na Montjuicu (jer je Nou Camp u velikoj rekonstrukciji, u stvari gradi se novi stadion) prvi El Clasico ove sezone i to u dosta ranom terminu, točnije u - 16,15 sati. Iako se ne očekuje da će Luka Modrić, najbolji hrvatski nogometaš svih vremena, nastupiti od prve minute, vjerojatno će ući u nastavku i to će biti poseban trenutak jer bi time upisao svoj 500. nastup za Real Madrid i još usput postao najstariji igrač koji je zaigrao u El Clasicima u povijesti!

Onima koji ne prate redovito La Ligu spomenimo da se Rela nakon deset utakmica nalazi na drugom mjestu s 25 bodova, dok je Barcelona treća s 24 boda. Ispred njih je najveće iznenađenje La Lige ove sezone Girona s 28 bodova.

Prijenos El Clasica u Hrvatskoj je na kanalu Arena Sporta 6.

To znači da nije dovoljno imati osnovni paket neke od IPTV koji obično nude samo prva dva kanala, dok tek sportski paket uključuje veći broj Arena Sport kanala (imaju ih ukupno deset).