Sve o Vipovim kuponima u ljetnom dvobroju Buga

Donosimo odgovore na najčešće postavljana pitanja o kuponima koje vam Vip poklanja u ljetnom dvobroju Buga...

Dragan Petric četvrtak, 5. srpnja 2018. u 19:45

O kakvoj promociji je riječ?

Ovog ljeta uz časopis BUG br. 308/309 (srpanj/kolovoz 2018) i Mreža br. 8/9 (kolovoz/rujan 2018) će se insertirati promotivni letak na temelju kojeg korisnik ostvaruje pravo na niz atraktivnih promotivnih pogodnosti.

Od kada do kada traje promocija?

Promotivne pogodnosti moguće je iskoristiti unutar promotivnog perioda 28.6.-15.9.2018. godine ili do isteka zaliha.

Što su promotivne pogodnosti?

Uz ovaj broj BUG-a dolaze 3 promotivne pogodnosti. Korisnici mogu iskoristiti sve 3 pogodnosti.

1. 500 kn popusta pri kupovini LG G7 ThinQ

Popust se odnosi na model LG G7 ThinQ i primijenit će se na cijenu važeću u trenutku kupovine. Pravo na promotivnu pogodnost imaju korisnici s neiskorištenim Letkom koji unutar promotivnog perioda aktiviraju novi ili produlje postojeći pretplatnički ugovor na jednoj od dostupnih Vip pretplatničkih tarifa Mobilna M i Mobilna L. Potrebno je potpisati trajanje ugovora od 24 mjeseca. Pri kupovini jednog LG G7 ThinQ uređaja moguće je iskoristiti samo jedan promotivni Letak i maksimalni popust od 500 kn. Ponuda je dostupna privatnim pretplatnicima. Ukoliko je cijena uređaja uz odabranu tarifu manja od 509 kn, cijena uređaja uz primjenu popusta će se umanjiti do minimalne cijene od 9 kn. Ostatak popusta do punog iznosa vrijednosti kupona u ovom se slučaju neće primijeniti niti je taj ostatak moguće zamijeniti za novac. 

2. 500 kn popusta pri kupovini Huawei Mate 10 Pro

Popust se odnosi na Huawei Mate 10 Pro uređaj dostupan u Vip ponudi tijekom trajanja promocije i primijenit će se na cijenu važeću u trenutku kupovine. Pravo na promotivnu pogodnost imaju korisnici s neiskorištenim Letkom koji unutar promotivnog  perioda aktiviraju novi ili produlje postojeći pretplatnički ugovor na jednoj od dostupnih Vip pretplatničkih tarifa Mobilna M i Mobilna L. Potrebno je potpisati trajanje ugovora od 24 mjeseca. Pri kupovini jednog Huawei Mate 10 Pro uređaja moguće je iskoristiti samo jedan promotivni Letak i maksimalni popust od 500 kn. Ponuda je dostupna privatnim pretplatnicima. Ukoliko je cijena uređaja uz odabranu tarifu manja od 509 kn, cijena uređaja uz primjenu popusta će se umanjiti do minimalne cijene od 9 kn. Ostatak popusta do punog iznosa vrijednosti kupona u ovom se slučaju neće primijeniti niti je taj ostatak moguće zamijeniti za novac.

3. 500 kn popusta pri kupovini Xiaomi Mi A1 DS

Popust se odnosi model Xiaomi Mi A1 DS dostupan u Vip ponudi tijekom trajanja promocije i primijenit će se na cijenu važeću u trenutku kupovine. Pravo na promotivnu pogodnost imaju korisnici s neiskorištenim Letkom koji unutar promotivnog  perioda aktiviraju novi ili produlje postojeći pretplatnički ugovor na jednoj od dostupnih Vip pretplatničkih tarifa Mobilna M i Mobilna L. Potrebno je potpisati trajanje ugovora od 24 mjeseca. Pri kupovini jednog Xiaomi Mi A1 DS uređaja moguće je iskoristiti samo jedan promotivni Letak i maksimalni popust od 500 kn. Ponuda je dostupna privatnim pretplatnicima. Ukoliko je cijena uređaja uz odabranu tarifu manja od 509 kn, cijena uređaja uz primjenu popusta će se umanjiti do minimalne cijene od 9 kn. Ostatak popusta do punog iznosa vrijednosti kupona u ovom se slučaju neće primijeniti niti je taj ostatak moguće zamijeniti za novac. Korisnik može ostvariti navedene pogodnosti uz predočenje neiskorištenog Letka.

Je li ponuda dostupna samo privatnim korisnicima?

Da, ponuda je dostupna samo privatnim korisnicima.

Kako i gdje mogu iskoristiti pogodnosti?

Pogodnosti je moguće iskoristiti na svim Vip prodajnim mjestima za pretplatnike (Vip centri ili partnerska prodajna mjesta). Potrebno je donijeti neiskorišteni promotivni letak koji ste dobili uz kupljeni BUG časopis. 

Mogu li doći s više promotivnih letaka i ostvariti više pogodnosti na istom prodajnom mjestu?

  • Pri kupovini jednog LG G7 ThinQ uređaja moguće je iskoristiti samo jedan promotivni letak i maksimalni popust od 500 kn.
  • Pri kupovini jednog Huawei Mate 10 Pro uređaja moguće je iskoristiti samo jedan promotivni letak i maksimalni popust od 500 kn.
  • Pri kupovini jednog Xiaomi Mi A1 DS moguće je iskoristiti samo jedan promotivni letak i maksimalni popust od 500 kn.

Imam li ikakvu obvezu prema Vipnetu kada ostvarim pogodnost?

Nakon iskorištavanja promotivnih pogodnosti korisnikove obveze prema Vipnetu proizlaze iz  pretplatničkog odnosa u trajanju od 24 mjeseca. Uvjeti korištenja odabranih tarifnih modela primjenjuju se za sve korisnike koji su iskoristili ovu promociju,  jednako kao i za sva ostala pravila koja se odnose na pojedini tarifni model.  Za sva ostala pitanja vezana za odnos Vipneta i pretplatnika primjenjuju se Opći uvjeti poslovanja VIPnet d.o.o.

Ako korisnik donese 50 kupona, na koliko uređaja može dobiti popust, tj. koliko linija može ugovoriti?

Ponudu je moguće iskoristiti uz ugovaranje jedne pretplatničke linije na govornim tarifama.

Uređaj koji namjeravam kupiti nije dostupan na prodajnom mjestu. Kada će biti ponovno dostupan?

Kupone je moguće iskoristiti do 30.9., pa svakako posjetite Vip prodajna mjesta i direktno se informirajte o dostupnosti željenog uređaja. 

Mogu li kombinirati ovu promociju s ostalim promocijama koje donose popust na uređaj

Ne, ovu ponudu nije moguće kombinirati niti s jednim popustom na uređaj.