Obožavatelji Star Warsa dobili prvi pogled na seriju Obi-Wan Kenobi

Zahvaljujući foršpanu, ljubitelji Star Warsa dobili su priliku vidjeti Obi-Wana Kenobija, Lukea Skywalkera, ali i prikaz neumornog Tatooinea na kojem će se radnja i odvijati

Matej Markovinović četvrtak, 10. ožujka 2022. u 09:17

Dugo očekivana serija o jednom od glavnih likova Star Warsa, Obi-Wanu Kenobiju, dobila je svoj prvi foršpan, dajući obožavateljima serijala prvi pogled na glumački pothvat Ewana McGregora.

Radnja serije Obi-Wan Kenobi započet će deset godina nakon događaja Osvete Sitha, filma u kojem je Obi-Wan bio prisiljen pobjeći na pusti planet Tatooine da bi sačuvao ne samo svoj, već i život malog Lukea Skywalkera, piše The Verge.

Iako bi se u seriji trebao pojaviti i Hayden Christensen u ulozi Dartha Vadera, njega ne vidimo u foršpanu, već se samo prikazuju  sith inkvizitori, koji su, pretpostavljamo, u lovu na Obi-Wana.

Iako će Disney+ za domaće korisnike postati dostupan tek ovoga ljeta, Obi-Wan Kenobi stiže nešto ranije. Zainteresirani će dogodovštine ovog Jedi majstora moći pratiti već od 25. svibnja na Disneyjevoj streaming platformi.