Disney+ u Hrvatskoj od sljedećeg tjedna

Disneyeva OTT streaming usluga bogata sadržajem počet će s radom i za hrvatske korisnike od 14. lipnja, objavljeno je tako na službenim stranicama

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 6. lipnja 2022. u 12:02

Disney+ je, kao samostalna streaming usluga, lansiran krajem 2019. godine, uz najavu da će ga korisnici u Hrvatskoj moći gledati unutar godine dana. To se, kako vidimo, produžilo na više od dvije i pol godine, ali sada napokon znamo i neke detalje o lansiranju nove OTT usluge videa na zahtjev.

Od siječnja znamo da će Disneyev servis k nama stići tijekom ljeta, a prema najnovijim informacijama dogodit će se to još u vrijeme kalendarskog proljeća – točnije, sljedećeg tjedna, 14 lipnja (utorak). Cijena mjesečne pretplate za gledatelje iz Hrvatske bit će 7,99 eura (jednako, dakle, kao Netflixov osnovni paket), a u slučaju da se odlučite za godišnji paket, on će vas stajati 79,90 eura.

Budući da Disney vlasnik poznatih franšiza Pixar, Star Wars i Marvel, imaju ogroman povijesni katalog sadržaja iz vlastite produkcije, a u ponudi su im i razni sadržaji National Geographica. Upravo zbog bogate ponude Disney+ je najbrže rastuća streaming platforma posljednjih godina, koja se brojem korisnika vrlo brzo približava Netflixu. Primjerice, dok je Netflix početkom ove godine izgubio oko 200.000, Disney+ je svoju bazu korisnika proširio za čak 7,9 milijuna novih pretplatnika.

Globalno Disney+ nudi preko 13.000 epizoda raznih serija i filmskih naslova, što je oko 8.000 sati sadržaja. Osim na Hrvatsku, uskoro će servis biti proširen i na našu regiju: Albaniju, BiH, Crnu Goru, Kosovo, Sjevernu Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

📢 Besplatna dostava

TOP!

iPad 9th

10.2", WiFi, Bluetooth, GPS, 64GB. Idealan je za posao ili zabavu.

3.249 kn Kupi


Multiroom zvučnik

DENON Home 250

Internet radio, glazbeni streaming, Hi-Res audio reprodukcija, Heos aplikacija, Amazon Alexa, Airplay 2, Bluetooth, podrška za subwoofere s ugrađenim HEOS-om.

2.899 kn Kupi

Stand-mount zvučnici

DALI OBERON 3

Bass Reflex, 7" drvena vlakna woofera, 29 mm mekana kupola visokotonca, 47 - 26,000 Hz, 87 dB, 6 ohma, 108 dB, 25 - 150 W.

3.599 kn Kupi