Izašao novi GTA VI trailer, ali nije onakav kakav mislite da je

Youtuberi AdnanBro i AngryAngelo izbacili su novi trailer za GTA VI, ali s balkanskim twistom. U traileru se stoga pojavljuju likovi poput Miroljuba Petrovića, Bake Praseta, ali i srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića

Matej Markovinović ponedjeljak, 5. veljače 2024. u 20:41
📷 Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Iako 5. prosinca 2023. godine mnogima ne predstavlja neki važan datum, igrači će ga dobro pamtiti još neko vrijeme. Tada je, naime, izašao trailer za Grand Theft Auto VI, dugo iščekivani nastavak Rockstarovog mega popularnog serijala igara.  

Trailer je u kratko vrijeme preplavio društvene mreže te tako prikupio preko 170 milijuna pregleda na dan pisanja ovoga teksta. No, dojmovi su se polako slegli i igrači vjerno iščekuju neke nove detalje iz GTA VI, a kako bi se to čekanje barem prividno skratilo, youtuberi AdnanBro i AngryAngelo izbacili su novi trailer, ali s balkanskim twistom.

Riječ je, prije svega, o parodiji snimljenoj u GTA V u kojoj se pojavljuju raznorazne poznate osobe iz regije. Tako se, primjerice, mogu vidjeti likovi koji utjelovljuju lik Miroljuba Petrovića¸ srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, razne tiktokere i youtubere poput Bake Praseta te poznate regionalne glazbene izvođače, kao što je Desingerica i Devito.

Cijeli trailer donosi humoristični ton, a pogledati ga možete u nastavku ovog teksta.