Iskon će svojim korisnicima omogućiti besplatan podatkovni promet i TV snimalicu

Kao reakciju na novonastalu situaciju s koronavirusom Iskon nam je dojavio da će i oni, kao i ostali telekomi, aktivirati posebne pogodnosti za učenike i svoje korisnike

Sandro Vrbanus nedjelja, 15. ožujka 2020. u 06:30

Korisnici najvećih domaćih telekom operatera ovih dana moći će iskoristiti razne ponude besplatnog dodatnog sadržaja, podatkovnog prometa i sličnih usluga, namijenjenih prije svega učenicima koji će nastavu pratiti na daljinu, a njima će se od ponedjeljka pridružiti i korisnici Iskon Interneta.

15 GB prometa i snimalica

Iskon Internet će u ponedjeljak, 16.3., svim korisnicima Iskon.Mobile tarife aktivirati 15 GB prometa besplatno, objavljeno je danas. Također, pristup programima nastave na daljinu bit će besplatan putem mobitela.

Svim Iskon.TV korisnicima u ponedjeljak uključuju i Snimalicu 7 dana na kanale HRT3 i Sportska televizija, kako bi učenici nižih razreda mogli uspješno pratiti nastavu bilo kad tijekom dana i po potrebi više puta pregledati nastavno gradivo dostupnu putem televizije.

Od sljedećeg tjedna Iskon će reducirati i sve potrebe za dolaskom korisnika u njihove prijemne urede u Hrvatskoj radi zaštite zdravlja. Usmjeravat će, kažu, komunikaciju na digitalne kanale kroz koje će obrađivati sve zahtjeve.