Stiže novi brži Amazon Fire Stick 4K

Amazon je predstavio obnovljeni Fire Stick 4K s novim procesorom koji obećava performanse koje su i do 80 posto bolje u odnosu na prethodne generacije, što se tiče streamanja i učitavanja sadržaja

Matija Pavlić četvrtak, 4. listopada 2018. u 06:00

Amazon je obnovio svoj multimedijalni gadget Fire Stick koji na tržištu konkurira Googleovom Chromecastu.

Novi Fire Stick 4K u izdanju za 2018. godinu donosi novi četverojezgreni procesor na taktu od 1,7 GHz, koji bi trebao omogućiti i do 80% bolje performanse u odnosu na prethodna izdanja Fire Sticka, poglavito što se tiče streamanja i učitavanja sadržaja.

Boljem iskustvu streamanja doprinosi i novi sustav antena te podrška za Wi-Fi 802.11ac. Gadget je u stanju reproducirati 4K sadržaj, a podrška za HDR je unaprijeđena dolaskom Dolby Visiona koji se pridružuje postojećoj podršci za HDR10 i HDR10+, dok zvučna komponenta uključuje Dolby Atmos.

Poboljšan je i daljinski upravljač Alexa Voice Remote, koji sada konačno donosi i tipke za upravljanje zvukom (stišavanje i pojačavanje zvuka te tipku mute) te tipke za uključivanja i isključivanje uređaja.

Na američko tržište Fire Stick 4K stiže 31. listopada s cijenom od 49 dolara, a na ostala tržišta stiže do kraja godine. Spomenuti daljinski upravljač Alexa Voice Remote može se kupiti i zasebno s cijenom od 29 dolara.Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

2-sistemski bass-reflex zvučnici

DAVIS ACOUSTICS BALTHUS 30

Detaljan i precizan zvuk, dugotrajno slušanje pri visokoj glasnoći, bez zamora sluha. Frekvencijski raspon 50 – 20000 Hz, impedancija 4-8 ohma, nominalna snaga 80W, 25mm visokotonac, 13cm kevlar srednjetonac.

3.699 kn 4.099 kn Kupi

Prvoklasni satelit zvučnik za montiranje na zid

DALI FAZON LCR

Svestrani zvučnik, koji se uklapa u moderan stil života, gdje se traže visoke performanse i kompaktan oblik. Može se koristiti u stereo i više-kanalnim sistemima, čak i kao centralni zvučnik. 78 - 25,000Hz, 15 - 120W, 6 ohma.

2.099 kn 2.989 kn Kupi