Fall Guys nakon Switcha najavljen i za Xbox konzole

Nakon jučerašnje najave popularne battle royale igre za Switch postavilo se pitanje hoće li Mediatonic i Devolver Digital najaviti igru i za Microsoftov hardver, a to se jako brzo dogodilo

Mateja Šop petak, 19. veljače 2021. u 06:00

Nakon što je sinoć za vrijeme Nintendove Direct prezentacije najavljen Fall Guys za Switch, pitali smo se hoće li Mediatonic i Devolver Digital nekad pripremiti verziju i za Microsoftove konzole. Potvrdan odgovor stigao je manje od 24 sata nakon najave Switch verzije, pa će ovog ljeta i vlasnici Xbox One i Xbox Series X/S konzola moći uskočiti u ovaj kaotičan, ali nešto manje agresivan battle royale naslov.

Ako niste čuli za Fall Guys, radi se o jednoj od najpopularnijih igara koja je izašla u kolovozu prošle godine i u podžanr battle royalea donijela nešto zabavnije iskustvo. Multiplayer mečevi za 60 igrača, u kojima se naravno svi bore za titulu najboljeg, šalju igrače na razne mape i staze s preprekama, a tim je do sada pripremio tri sezone s kojima su ubacili nove sadržaje, kozmetičke dodatke, staze i teme.

Fall Guys je 8. kolovoza prošle godine izašao za PC i PlayStation 4, i jako brzo privukao ogroman broj igrača i streamera. Igra je istovremeno kooperativna i kompetitivna, a kroz nekoliko eliminacijskih rundi pokušavate doći do zlatne krune. Iako je koncept sličan battle royaleu, zbog izgleda, pristupačnosti i komičnim situacijama igra je instantno postala hit, a tim ne planira prestati raditi na njoj do daljnjeg. Više detalja o ovoj igri, ali i o njihovim drugim projektima koje vrijedi pogledati, možete pronaći na službenim stranicama, a kad objave konkretne datume za Switch i Xbox verzije igre obavijestit ćemo vas.