Predstavljeni Honor MagicBook 15 prijenosnici

Honor je službeno predstavio svoju novu seriju prijenosnika MagicBook 15 koja se pojavila na stranicama internetske trgovine JD.com s Intelovim procesorima

Matija Pavlić četvrtak, 21. studenog 2019. u 21:08

Službeno je predstavljena serija prijenosnih računala Honor MagicBook 15 koja se potom pojavila i na stranicama internetske trgovine JD.com, zajedno s detaljima i pripadajućim fotografijama.

Za razliku od MagicBook Pro modela predstavljenog prije dva mjeseca MagicBook 15 serija se bazira samo na Intelovim procesorima (u ponudi nema modela s AMD-ovim Ryzen procesorima).

Tu je i tipka za uključivanje prijenosnika s integriranim senzorom otisaka prstiju, SSD za pohranu podataka s kapacitetom od 256 odnosno 512 GB te operativni sustav Linux (Microsoftov Windows 10 nije u ponudi).

Od priključaka dostupni su dva USB Type-A priključka, jedan USB Type-C priključak, jedan HDMI priključak te 3,5-milimetarski priključak za slušalice. Ostale konkretnije značajke prijenosnika zasad nisu poznate, kao ni službena cijena ove serije Honorovih prijenosnika.