Caviar Cyberphone, Teslin Cybertruck za u džep

Ruska tvrtka Caviar predstavila je posebno, Cyberphone, izdanje iPhonea 11 Pro i iPhonea 11 Pro Max za čiji su dizajn inspiraciju pronašli kod Teslinog Cybertrucka

Stjepan Bilić četvrtak, 30. siječnja 2020. u 16:48

Caviar je poznata ruska tvrtka koja u svojoj ponudi ima vlastite preinake poznatih mobilnih uređaja i njihovih dodataka. Ovog puta pod njihovim redizajnom našli su se iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max za čiji su dizajn inspiraciju potražili kod Muskove Tesle, točnije kod njihovog Cybertrucka.

Kao što je i sam Cybertruck nekome lijep, a nekome ne, isti će dojam ostaviti i Cyberphone. Kao što je i slučaj sa Cybertruckom tako i Cyberphone ima kućište oštrih linija. Kućište mu je izrađeno od titanija što ga čini gotovo neuništivim.

Jedino što nam pada na pamet da bi se pri padu moglo oštetiti jest sam zaslon, koji je morao ostati isti kao i kod originala. No da bi tu mogućnost sveo na što manju moguću mjeru Caviar je odlučio i zaslon zaštiti titanijem, odnosno pločom od titanija koja ujedno služi i kao stalak za telefon.

Što se samog hardvera i softvera tiče, Cyberphone je identičan bilo kojem drugom iPhoneu 11 Pro ili iPhoneu 11 Pro Max. Cyberphone ne donosi više RAM-a ili interne memorije nego što imaju standardni iPhonei iz serije 11.

Iako su Caviarove preinake često kičaste zbog prevelike upotrebe zlata i dijamanata, ova to čak i nije. Caviar je odlučio Cyberphone ponuditi u limitiranoj seriji od samo 99 primjeraka. Početna cijena za osnovni model, temeljen a 64 GB modelu iPhonea 11 Pro, bit će 5.265 USD.

Više informacija o navedenom uređaju možete pronaći na službenim stranicama tvrtke. Na istom mjestu možete i kupiti Cyberphone bez brige oko troškova dostave, jer je ista za cijeli svijet besplatna.