Honor 9X Lite u pripremi s Googleovim aplikacijama

Marketinški banner otkriva kako Huaweijeva podružnica Honor sprema Lite inačicu svojeg Honor 9X modela koja bi trebala imati dvostruku stražnju kameru s glavnim 48-megapikselnim senzorom

Matija Pavlić nedjelja, 9. veljače 2020. u 22:59

Zasebni brand tvrtke Huawei Honor čini se priprema Lite inačicu postojećeg Honor 9X modela. Na taj zaključak upućuje marketinški banner koji otkriva kako će Honor 9X Lite biti pametni telefon koji se reklamira pod sloganom "XTRAORDINARY PHOTOGRAPHER".

U istom banneru navodi se 48-megapikselna "dvostruka kamera" što bi najvjerojatnije trebalo označavati dvostruku stražnju kameru s glavnim 48-megapikselnim senzorom i sekundarnim senzorom koji fotografijama daje dubinu.

Uz kameru nešto je važnija informacija kako ovaj mobilni uređaj posjeduje Google Play certifikaciju te se nalazi na službenoj Googleovoj internetskoj stranici i to pod čak tri različita broja modela, JSN-L21, JSN-L22 i JSN-L23.

Po uzoru na Honor 9X i Lite inačica bi trebala sadržavati HiSilicon 710F čip te bi ovaj uređaj trebao zaobilaziti pravila o zabrani Huaweijevih uređaja u SAD-u te dobiva Google aplikacije i Google Play Services certifikat.