Procurila press fotografija serije P40

Kako se približava predstavljanje serije P40 tako o istoj gotovo svakodnevno stižu nove informacije – ovog puta je riječ o press fotografiji svih flagshipa

Stjepan Bilić utorak, 17. ožujka 2020. u 06:00

Za desetak dana Huawei će predstaviti novu seriju flagshipa – P40. Tijekom online događaja koji će se održati 26. ožujka 2020. godine Huawei će predstaviti tri nova flagshipa – P40, P40 Pro i P40 Pro Premium.

O navedenim telefonima do sada smo dosta toga saznali, pa čak i moguće cijene koje će ove godine biti još veće, mada će telefoni stići bez podrške za GMS servise. O specifikacijama se sve manje-više zna, kao i o dizajnu telefona. No, o bojama kućišta nije bilo previše govora.

To je sada odlučio ispraviti Evan Blass objavivši na svom Twitter profilu press fotografiju koja otkriva u kojima će bojama biti dostupni novi Huaweijevi flagshipi. Iako se na prvu čini kako se radi o jednom te sitom uređaju, samo u drugačijim bojama kućišta tomu ipak nije tako.

Ako se bolje zagledate vidjet ćete drugačiji broj kamera na stražnjoj strani kućišta. Osnovni model – P40 ima ih tri, srednji model P40 Pro četiri, a TOP model P40 Pro Premium pet. Prema fotografiji Huawei P40 i P40 Pro moći će se nabaviti u šest različitih boja - Silver, Grey, Orange, Black, Blue i Aurora, P40 Pro Premium u samo dvije – Black i White.

Budući da bi P40 Pro Premium trebao koštati oko 1.299 eura razumljiva je odluka da se ide sa sigurnim bojama, jer će ga najvjerojatnije i kupovati stariji, ozbiljniji korisnici.