Svi koji prednaruče Galaxy S20+ i S20 Ultra mogli bi besplatno dobiti slušalice Galaxy Buds+

Evan Blass je doznao kako Samsung prednaručitelje skupljih modela namjerava nagraditi besplatnim Galaxy Buds+ slušalicama

Stjepan Bilić ponedjeljak, 27. siječnja 2020. u 06:00

Za dva tjedna Samsung će predstaviti novu seriju pametnih telefona Galaxy S20. Kako znamo unutar serije bit će predstavljena tri modela – Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra.

No, čini se kako će tog dana Samsung predstaviti i novi model bežičnih slušalica Galaxy Buds. Sudeći prema reklamnoj fotografiji do koje je došao Evan Blass ovogodišnji model slušalica nosit će naziv Galaxy Buds+. Blass je ujedno uspio doznati i kako Samsung (najvjerojatnije) priprema poklon za sve kupce koji se odluče prednaručiti skuplje modele telefona – Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra.

Svi oni bi trebali na poklon dobiti nove Galaxy Buds+ slušalice. No ovaj podatak Samsung još treba službeno potvrditi ili demantirati. No sudeći prema početnim cijenama serije Galaxy S20, besplatne slušalice bile bi dobar vjetar u leđa vlasnicima Galaxy S10 i starijih modela da se odluče na obnovu mobilnih ljubimaca.

O novim slušalicama nema službenih podataka već samo glasine iz leakerskih krugova. Prema njima, dizajn se neće mijenjati, već će ostati isti kakav imaju i aktualne Galaxy Buds slušalice. Jedine promjene trebale bi stići u vidu izbacivanja podrške za aktivno poništavanje buke te u vidu veće baterije.

Baterija bi trebala dobiti znatno veći kapacitet što bi u konačnici i znatno produžilo vrijeme upotrebe slušalica s jednim punjenje. Aktualne Galaxy Buds slušalice imaju baterije od 58 mAh što je s jednim punjenjem dostatno za do četiri sata rada. Galaxy Buds+ slušalice trebale bi dobiti baterije od 85 mAh koje bi im autonomiju produžile na impozantnih 12 sati.

Što je sve od gore navedenog točno, a što ne saznat ćemo 11. veljače na ovogodišnjem UNPACKED događaju.