Xiaomi predstavlja novu Mi CC seriju smartphonea

Xiaomi će uskoro predstaviti novu seriju pametnih telefona Xiaomi Mi CC koja se sastoji od Mi CC9 i Mi CC9e modela s jednom posebnošću, zakretnom modulu kamere

Matija Pavlić četvrtak, 20. lipnja 2019. u 21:46

Suosnivač tvrtke Xiaomi, Lei Jun, će uskoro u Kini predstaviti svoju potpuno novu seriju pametnih telefona Mi CC. Ona će za početak kako je poznato biti bazirana na dva modela, Xiaomi Mi CC9 i Xiaomi Mi CC9e.

Prvi od spomenutih uređaja, dakle Mi CC9, isticati će se po posebnom zakretnom modulu selfie kamere koji dosta podsjeća na onaj s Asusovog Zenfone 6 telefona.

Sa stražnje strane nalazila bi se 48-megapikselna glavna kamera, jedna telephoto kamera te jedna kamera s ultraširokim senzorom.

Ugrađeni čip je Qualcommov Snapdragon 730, a spominje se i naglasak na ružičastoj boji što znači da će ovaj mobitel biti namijenjen prvenstveno ženskoj publici te ljubiteljima te boje.

Xiaomi Mi CC9e kao drugi model koji će biti predstavljan, donosi Qualcommov Snapdragon 712 čip, bateriju od 4000 mAh s 18 W punjenjem, 32-megapikselnu selfie kameru, a sa stražnje strane 48-megapikselnu glavnu kameru, zajedno s jednom telephoto i jednom ultraširokom kamerom.