Redizajnirani Mac Pro stiže 2019. godine

Apple je potvrdio kako se obnovljena i redizajnirana inačica Mac Pro radne stanice neće pojaviti na tržištu tijekom ove nego tek iduće godine

Matija Pavlić petak, 6. travnja 2018. u 06:30

Apple je najavio kako se nova i ujedno redizajnirana inačica njihove Mac Pro modularne radne stanice suprotno ranijim najavama neće pojaviti na tržištu tijekom ove godine, već će biti predstavljena iduće godine.

Duže čekanje na Mac Pro u konačnici bi se korisnicima moglo isplatiti zbog toga što Apple radi na poboljšanjima trenutačne generacije Mac Pro na osnovi iskustava i povratnim informacijama koje je tvrtka iz Cupertina dobila od zahtjevnijih korisnika.

Kako bi proces redizajna bio što uspješniji, stvoren je i posebni Pro Workflow tim čija će zadaća biti optimizacija hardvera i softvera na osnovi stvarnih potreba, a ne na osnovi unaprijed postavljenih ciljeva na papiru.

Tim se bavi poboljšanjima na području 3D animacije, uređenja video materijala, obrade glazbe i izrade vizualnih efekata. Zasad još uvijek nema okvirnog datuma dolaska novog Mac Proa na tržište izuzev činjenice da će biti dostupan od 2019. godine, a nije poznata ni njegova cijena.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi