AirPods Pro 2 slušalice s USB-C priključkom stižu već ove godine?

Uz iPhone 15 s USB-C priključkom koji stiže na jesen, Apple se ove godine planira riješiti Lightninga i na svojim AirPods Pro 2 slušalicama

Matej Markovinović nedjelja, 26. ožujka 2023. u 15:10
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Apple je nedavno izbacio iOS 16.4 verziju za developere, u kojem se nalazi referenca na nove AirPods slušalice s oznakom modela A3048 te na njihovo novo kućište oznake A2968. Prema tvrdnjama najpoznatijeg Appleovog analitičara, Ming Chi-Kuoa, to bi upravo trebale biti AirPods 2 Pro slušalice s USB-C priključkom.

„Mišljenja sam da je ovo vjerojatno USB-C verzija AirPods Pro 2 slušalica, koje kreću s masovnim isporukama u drugom i trećem kvartalu 2023. godine“, napisao je Kuo na Twitteru te je istaknuo kako trenutno nema planova za USB-C inačicu običnih „airpodsica“.

Detalji još uvijek nisu otkriveni, pa trenutno nije poznato hoće li USB-C inačica AirPods 2 Pro slušalica biti jednaka onoj s Lightningom ili će ipak doći do još nekih promjena. Zbog nove regulative Europskog parlamenta, podsjećamo da će Apple ove jeseni predstaviti iPhone 15 seriju s USB-C priključkom.