5 najboljih i 5 najgorih značajki Windowsa 11 - Volim te, mrzim te

Prošlo je nešto više od tri mjeseca otkad je službeno objavljena nova iteracija Windowsa, a njegova razina prihvaćenosti i dalje nije baš velika, unatoč nekim prilično zgodnim novim mogućnostima. Čini se da su određeni detalji koji iritiraju ljude u ovome slučaju prevagnuli, i dobar dio korisnika i dalje je sretan s Windowsima 10 – otkrivamo kojih su pet najboljih značajki nove generacije Windowsa i pet najgorih te kako potonje barem djelomice popraviti…

Matija Gračanin petak, 31. prosinca 2021. u 00:00

Sa svakom novom inačicom Windowsa ne izostanu i brojne rasprave te zauzimanje pozicija. S jedne strane su oni koji nemaju baš ništa protiv nadogradnje na novu generaciju popularnog operacijskog sustava, ne zamjerajući mu gotovo ništa, a s druge strane tu su oni protivnici koji pronalaze niz nedostataka koji im služe kao osnovni argument protiv nadogradnje. Ništa drugačije nije ni s Windowsima 11. Mnogo je bilo kontroverzi, a Microsoft iznova pokazuje koliko ponekad može biti izgubljen u odlukama koje u konačnici ipak promijeni. Možda najbolji primjer za to jest iznimno otežavanje promjene zadanog web-preglednika iz Microsoftu preferiranog Edgea u neki drugi popularni browser, samo da bi nakon gnjeva isprovociranih korisnika, to ipak ublažio i čitavu proceduru pojednostavio poništavajući prethodno uvedene promjene.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 350 siječanj 2022.

5 najboljih i 5 najgorih značajki Windowsa 11

📢 TOP!

TOP!

HP ponuda

Veliki izbor vrhunskih HP laptopa za igru, multimediju i rad ćekaju te u Linksu!

Od 2399 kn Kupi


Prijenosni BT zvučnik

HARMAN KARDON Citation 200

Vrhunski dizajn i sofisticiranost, HD zvuk, streaming putem WiFi ili BT veze, IPX4, do 8 sati reprodukcije, 40Hz–20kHz, 50W RMS, >80dB.

2.699 kn Kupi

Gramofon sa EBLT pogonskim remenom

REGA Planar 2

RB220 tonarma, 24 V motor niske buke i vibracija, Rega Carbon MM zvučnica, tanjur poboljšane preciznosti 'Optiwhite' 10 mm.

4.649 kn Kupi

5.2-kanalni 8K AV prijemnik

DENON AVR-S660H

Glasovna kontrola i ugrađeni HEOS®, vrhunsko 3D audio iskustvo, bežični streaming glazbe, BT, WiFi, Dolby TrueHD ili DTS-HD Master Audio 5.1 surround zvuk, podržava najnovije HDMI specifikacije.

4.549 kn Kupi