Pet najgorih značajki Windowsa 11 - Kada je novo korak unatrag

Nije trebalo dugo čekati da se rasplamsa gnjev bijesnih korisnika kada su shvatili da je Microsoft u svojoj bezgraničnoj mudrosti neke značajke u novoj generaciji Windowsa unazadio ili promijenio, tako da u svakodnevnom korištenju počnu naprosto frustrirati, a da za time zapravo i nije bilo potrebe. Evo, dakle, koje su to trenutačno najiritantnije karakteristike nove generacije Windowsa, i kako ih, barem djelomice, popraviti…

Matija Gračanin petak, 31. prosinca 2021. u 00:00

Microsoft već godinama vodi muku oko toga bi li neke od stvarčica u Windowsima trebao pojednostavniti do razine apsurda, ili ih, pak, prilagoditi tehnički potkovanijim korisnicima. Čini se da je prva strategija ovaj put prevagnula, kada je na red došao skočni izbornik u Windowsima. Svi oni koji su prvi put kliknuli desnom tipkom miša u Windowsima 11 na neki od objekata, odmah su mogli primijetiti da je skočni izbornik koji se pojavio uvelike drugačiji od onoga u svim prethodnim iteracijama Windowsa, a kako bi stvar bila gora, zapravo neprestano tjera na više klikova nego što je to inače potrebno.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 350 siječanj 2022.

5 najboljih i 5 najgorih značajki Windowsa 11

📢 TOP!

TOP!

HP ponuda

Veliki izbor vrhunskih HP laptopa za igru, multimediju i rad ćekaju te u Linksu!

Od 2399 kn Kupi


Prijenosni BT zvučnik

HARMAN KARDON Citation 200

Vrhunski dizajn i sofisticiranost, HD zvuk, streaming putem WiFi ili BT veze, IPX4, do 8 sati reprodukcije, 40Hz–20kHz, 50W RMS, >80dB.

2.699 kn Kupi

Gramofon sa EBLT pogonskim remenom

REGA Planar 2

RB220 tonarma, 24 V motor niske buke i vibracija, Rega Carbon MM zvučnica, tanjur poboljšane preciznosti 'Optiwhite' 10 mm.

4.649 kn Kupi

5.2-kanalni 8K AV prijemnik

DENON AVR-S660H

Glasovna kontrola i ugrađeni HEOS®, vrhunsko 3D audio iskustvo, bežični streaming glazbe, BT, WiFi, Dolby TrueHD ili DTS-HD Master Audio 5.1 surround zvuk, podržava najnovije HDMI specifikacije.

4.549 kn Kupi