ABBYY FineReader 15 u narednim danima nešto jeftiniji

Najnovija inačica popularne OCR aplikacije za Windowse pogonjena je umjetnom inteligencijom, a trenutačno je na sniženju

Sandro Vrbanus srijeda, 25. rujna 2019. u 06:00

Uz poboljšano uređivanje PDF-a, integriranom OCR tehnologijom baziranoj na umjetnoj inteligenciji i potpuno novim funkcijama za usporedbu dokumenata, ABBYY FineReader 15 pruža sveobuhvatno rješenje za sve tipične dnevne zadatke kao što su digitalizacija, uređivanje, zaštita, dijeljenje i suradnja s kolegama na svim vrstama dokumenata u modernom radnom okruženju – kratki je opis svega onoga što svojim korisnicima nudi ovaj program.

ABBYY FineReader 15 dolazi u dvije inačice, Standard i Corporate, gdje ova potonja uključuje i mogućnosti usporedbe dokumenata te njihovu automatsku pretvorbu među različitim formatima. Cijena za početnu verziju verzije Standard iznosi 1.290 kn, a Corporate izdanje za jednog korisnika 1.950 kn (na sve treba dodati i PDV).

Međutim, do ovoga petka, 27. rujna, pojedinačne i komercijalne licence ABBYY FineReadera 15 mogu se nabaviti i po sniženim cijenama: 840 kn za Stanard te 1.290 kn za Corporate inačicu (cijene bez PDV-a).