SteelSeries osvježio Apex Pro TKL seriju igraćih tipkovnica

SteelSeries Apex Pro TKL ove godine po prvi puta dolazi i u bežičnoj izvedbi i to s 2.4 GHz Quantum 2.0 Dual Wireless tehnologijom

Matej Markovinović srijeda, 5. listopada 2022. u 15:00

SteelSeries, popularni danski proizvođač igraće periferije, predstavio je nove Apex Pro TKL tipkovnice u bežičnoj i žičnoj inačici s dodatno poboljšanim OmniPoint 2.0 prekidačima.

Naime, OmniPoint 2.0 prekidači sada nude 37 razina aktuacije, u rasponu od 0,2 milimetra, pa sve do 3,8 milimetra hoda, s latencijom od 0,54 milisekunde. Uz to, prekidači omogućavaju da se jednim klikom aktiviraju dvije akcije u videoigri, što može biti korisno u borilačkim, RPG ili MOBA naslovima.

Apex Pro TKL Wireless

Apex Pro TKL po prvi puta stiže u bežičnom izdanju i to s 2.4 GHz Quantum 2.0 Dual Wireless tehnologijom nove generacije. Tipkovnica ima mali OLED zaslon, pomoću kojeg se može pristupiti dodatnim postavkama, čitati notifikacije tijekom igranja i još mnogo toga. Tu su i već spomenuti OmniPoint 2.0 prekidači, koji prema tvrdnjama SteelSeriesa, nude preko 100 milijuna klikova.

Cijena – 269,99 eura

Apex Pro TKL Wireless.
Apex Pro TKL Wireless.

Apex Pro TKL

Za igrače kojima žica ne smeta, tu je Apex Pro TKL, koji nudi gotovo sve isto kao i bežična inačica tipkovnice. Tu su tako OmniPoint 2.0 prekidači kojima se može podesiti aktuacija ovisno o videoigri i potrebama korisnika te OLED zaslon za notifikacije i još štošta toga.

Cijena – 219,99 eura

Apex Pro TKL.
Apex Pro TKL.

Obje tipkovnice mogu se kupiti na službenoj SteelSeries stranici, na kojoj se također može preuzeti i SteelSeries GG softver za dodatna podešavanja.