Šuštinjo otkriva tajne spravljanja savršenog espressa kod kuće. Znate li vi bolje?

Donosimo novu epizodu talk-showa #TERAPIJA u kojoj naš urednik hardvera Davor šuštić otkriva kako u izolaciji napraviti najbolji mogući espresso i gdje nabaviti sastojke i aparaturu...

Dragan Petric srijeda, 1. travnja 2020. u 07:00

Vaš je kvartovski kafić, kao i svi drugi, zatvoren, ali ne očajavajte - tu je nova #TERAPIJA u kojoj vam Bugov urednik hardvera Davor Šuštić otkriva kako u izolaciji vlastitog doma napraviti najbolju kavu u svemiru, kojoj nijedan birtijski barista neće nikada parirati!

Kako i gdje u doba korone naručiti sirovinu za fenomenalan kućni espresso? Mora li kava biti svježe pržena i zašto da? Kojom aparaturom napraviti savršeni espresso i koliko ona košta? Mljeti kavu kod kuće ili naručiti već samljevenu? Koji je najbolji starter-kit za kućne espresso-početnike i koliko košta? Valjaju li išta kave iz supermarketa? Ima li smisla raditi i piti espresso bez kofeina? Staviti u espresso šećer ili ne? Valja li išta kava iz kapsula? How about filteruša, avionuša, turska, french press... Pitanja je mnogo, ali Šuštinja nije iznenadilo nijedno! 

Nakon videa, bacite pogled i na čuveni Šuštinjov tekst o espressu...