Coinbase pokreće vlastitu tržnicu za izradu i razmjenu NFT-a

Coinbase NFT bit će peer-to-peer tržnica unutar ove kriptomjenjačnice, a omogućit će stvaranje, kupnju, prodaju, pretraživanje i otkrivanje novih digitalnih nezamjenjivih tokena

Sandro Vrbanus petak, 15. listopada 2021. u 06:00

Želite li investirati u neki od popularnih NFT-a, kao što su digitalni crtani majmuni, do sada ste morali otvarati račun na platformi OpenSea ili nekoj sličnoj, specijaliziranoj za NFT-e. No, uskoro će svi koji trguju kriptovalutama nezamjenjive digitalne tokene moći kupovati i prodavati putem popularne kriptomjenjačnice Coinbase.

Coinbase je objavio kako će pokrenuti vlastitu peer-to-peer tržnicu, Coinbase NFT. Na njoj će biti moguće stvarati, prodavati, kupovati, pretraživati i otkrivati već postojeće digitalne tokene koji su prodrmali svijet digitalne umjetnosti i kolekcionarstva. "Jednako kako je Coinbase pomogao milijunima ljudi da prvi puta dođu u doticaj s bitcoinom, na lak i siguran način – isto to želimo učiniti i s NFT-ima", poručili su.

Izradi digitalnu umjetninu, spoji je s NFT-om i zaradi - to je otprilike recept za one koji u ovoj tehnologiji vide priliku za "kruh bez motike"
Izradi digitalnu umjetninu, spoji je s NFT-om i zaradi - to je otprilike recept za one koji u ovoj tehnologiji vide priliku za "kruh bez motike"

Svatko može biti autor NFT-a

Unutar platforme za trgovanje kriptoimovinom dodat će se pristupačna i korisniku prilagođena sekcija u kojoj bi trgovanje NFT-ima trebalo biti jednostavno. Bit će tu i društveni aspekt, pa će Coinbase omogućiti i međusobnu komunikaciju kupaca i prodavača, tj. postati platforma za rast i razvoj zajednice koja štuje NFT-ove i sve vezano uz njih.

Stvaranje NFT-a bit će omogućeno u tek nekoliko klikova, kroz intuitivan dizajn sučelja i bez bespotrebne kompleksnosti. Umjetnici i svi drugi autori NFT-a moći će nad svojim kreacijama zadržati kontrolu, dok će svi podaci biti transparentni, najavljeno je. Podržavat će ethereum standarde ERC-721 i ERC-1155, a plan je uvesti i podršku za druge blochainove.

Tržnica Coinbase NFT bit će lansirana do kraja godine, a svi zainteresirani sada se mogu tek predbilježiti na listu čekanja za rani pristup platformi.



Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi