Kakva očekivanja imate od nastupa Let 3 na Eurosongu? (2)

Prije dva mjeseca imali smo anketu s istim naslovom. U međuvremenu je održano polufinale i Let 3 se uspio plasirati u finale! Veliki je to uspjeh jer u prošlih sedam pokušaja, za redom, niti jednom od naših predstavnika nije pošao za rukom

Bug.hr subota, 13. svibnja 2023. u 10:10

U anketi od 18. veljače objasnili smo našu poveznicu s Let 3, spomenuli suradnju iz devedesetih, ali bilo je i drugih trenutaka u kojima su nam se putevi preklapali, kao što je recimo Mrletovo sudjelovanje na BFS-u 2021.

Eurosong je parada kiča i neukusa, na što svojim višeznačnim glazbeno-scenskim performansima Let 3 ima višeslojne odgovore "s porukom", za one koji ih žele  prepoznati.

Sve je to nebitno, onima koji sve ovo preozbiljno shvaćaju ionako nema pomoći, ali nema razloga zašto se ne bismo, mi ostali, opet malo zabavili i odradili još jednu rundu "istraživanja" očekivanja publike?

Prošli puta je velika većina dobro predvidjela što će se dogoditi u polufinalu, samo je 18% sudionika ankete očekivalo debakl:

A kakva sada imate predviđanje, kada su poznati svi polufinalisti? Konkurencija je vrlo brojna, no prvo - hoćete li gledati današnje finale?

Anketa Glasanje do 20.5.2023. Glasanje zatvoreno

Ukupni broj glasova:

A sada ono najvažnije pitanje:

Anketa Glasanje do 20.5.2023. Glasanje zatvoreno

Ukupni broj glasova:

Anketa Glasanje do 20.5.2023. Glasanje zatvoreno

Ukupni broj glasova: