Donosimo pregled najčitanijih tekstova u proteklom tjednu

Pretplatite se na Bugov newsletter i budite uvijek informirani o aktualnostima na domaćem i stranom IT tržištu i tehnološkim trendovima

Vinko Krištić subota, 11. svibnja 2019. u 06:30

Poslali smo novi tjedni newsletter u kojem možete saznati koji tekstovi su u periodu od petka 3. svibnja do četvrtka 9. svibnja bili najčitaniji i najkomentiraniji. Ponavljamo, i vi možete primati tjedni Bugov newsletter, a potrebno se prijaviti na ovom linku.

Promjene u vrhu industrije mobilnih uređaja izazvale su veliku pozornost s vaše strane. Vijest da je Huawei postao drugi svjetski proizvođač mobilnih telefona našla se među najčitanijim vijestima. Što se događa? Apple je u zadnjih godinu dana izgubio prilično velik tržišni udio, što je Huawei iskoristio lansiranjem nekoliko svojih modela mobilnih uređaja - P20 i P20 Pro, zatim Mate 20, te najnoviji P30 i P30 Pro.

Vrlo čitana vijest je bila i iz područja avijacije - testiran je dizajn zrakoplova bez krilaca i zakrilaca, što se uvelike razlikuje od konvencionalnih letjelica.

Uvijek aktualna tema je HRT i domaći televizijski program koji konstantno izaziva razne polemike. Ulje na vatru smo bacili objavivši anketu o tome koliko često gledate program HTV-a. Rezultati su poražavajući... za HTV. Osim što je imala puno čitanja, ova anketa je bila i među najkomentiranijim tekstovima.

Vijest da Hrvatski Telekom lansira novu tarifu s neograničenim internetom i pozivima također se našla pri vrhu čitanosti. Naime, sve vas je zanimalo postoji li kakva caka u svemu, i koja. Ako ste propustili, pročitajte...

Ovo je samo dio aktualnosti koje vas očekuju u novom newsletteru, a kojeg možete pogledati na ovom linku. Potičemo vas da se pretplatite, a svakog petka vas očekuje pregled tjedna. Osim toga, pretplatom na našu mailing listu, osim primanja tjednog newslettera, možete odabrati i primanje drugih informacija, kao što su najave raznih događanja i konferencija u našoj organizaciji. Sami birate što želite dobivati.