Predstavljen EON Video klub na PayTV platformi EON TV

Danas je Telemach Hrvatska najavio lansiranje svoje nove usluge u jugoistočnoj Europi, EON Video klub na PayTV platformi EON TV, nudeći tako publici u široj regiji "zabavu na zahtjev". Najveća novost u toj ponudi je mogućnost preuzimanja sadržaja za offline gledanje

Bug.hr utorak, 13. veljače 2024. u 19:34

S više od 25.000 filmova, serija i dokumentaraca, tvrde nam u Telemachu, da je EON Video klub najveća i najsadržajnija videoteka dostupna u nas! EON korisnici sada imaju i novo, osvježeno sučelje, s prijedlozima preporuka, personaliziranim odabirom sadržaja i mogućnosti preuzimanja sadržaja za gledanje izvan mreže. Sve to je dostupno sada svim korisnicima EON-a.

EON Video klub bi trebao svakom korisniku omogućiti pristup sadržaju prema trendu, žanru i raspoloženju te osobnim preferencijama.

Mogućnost preuzimanja sadržaja pretplatnicima omogućava da uživaju u svojim omiljenim emisijama i filmovima izvan mreže, pružajući im zabavu na mobilnim uređajima bilo kada, bilo gdje. Razvijen je od strane United Clouda, centra za istraživanje i razvoj United Grupe, EON nudi i nagrađeno korisničko sučelje s funkcijama poput profila za djecu i praćenja sportskih statistika (uz osvježavanje u živo).

Od svog lansiranja, pretplatnička baza EON platforme koja se može koristiti preko bilo koje širokopojasne mreže u Hrvatskoj, kontinuirano raste, što pokazuje predanost Telemacha pružanju iznimne TV usluge. Zajedno sa značajnim ulaganjima u optičku mrežu, Telemach osigurava najveću kvalitetu TV i internetske usluge u Hrvatskoj.

Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha, naglašava: "Cilj nam je obogatiti hrvatske domove vrhunskom zabavom i povezivosti, fokusirajući se na pružanje najboljeg korisničkog iskustva uz najveću vrijednost. Naša strategija u kojoj korisnika stavljamo na prvo mjesto te kontinuirana ulaganja u tehnologiju i sadržaj odražavaju našu usmjerenost ka izvrsnosti i inovativnosti."

Damir Vrsajković, izvršni direktor razvoja proizvoda u Telemachu, dodaje: "Pokretanje EON Video kluba označava značajnu prekretnicu u kućnoj zabavi, odražavajući našu predanost poboljšanju iskustva gledanja. Naša opsežna videoteka sadržaja i inovativne značajke ukazuju na našu predanost pružanju iznimnih opcija za zabavu."