Realme 6i imat će 16 MP selfie kameru

Ususret predstavljanju novog člana serije Realme 6, proizvođač je otkrio par novih detalja oko modela 6i, koji će biti najpovoljniji model unutar navedene serije

Stjepan Bilić ponedjeljak, 16. ožujka 2020. u 04:01

Za koji dan Realme će predstaviti novi telefon unutar serije Realme 6. Radi se o telefonu Realme 6i koji će stići s nešto slabijim specifikacijama u odnosu na ostala dva model iz serije, Realme 6 i Realme 6 Pro, ali će stoga imati i nešto povoljniju cijenu.

Do sada se doznalo kako će se Realme 6i temeljiti na Mediatekovom Helio G80 čipu te kako će imati kameru od 48 MP i 18W tehnologiju brzog punjenja. Iako se isprva mislilo kako će imati isti zaslon kao i ostatak serije, neće. Umjesto zaslona s punch-hole otvorom za selfie kameru, Realme 6i imat će stariji tip zaslona s otvorom u obliku kapljice vode kao i njegov prethodnik, Realme 5i.

Kad već navodimo što novi Realme 6i neće imati navedimo i bočni čitač otiska prsta. Dokaz tomu je novi reklamni plakat na kojemu se ne vidi udubljenje na bočnoj strani kućišta kakva postoji kod ostala dva modela. Shodno tomu za očekivati je kako će čitač otiska prsta biti na stražnjoj strani kućišta.

Proizvođač je otkrio kako će Realme 6i imati bolju selfie kameru u odnosu na svog prethodnika. Reklamni plakat otkriva kako će razlučivost kamere biti 16 MP. Proizvođač je ujedno i potvrdio ranije glasine o kapacitetu baterije od 5.000 mAh.

Detaljne specifikacije kako i cijene za pojedina tržišta bit će poznate u utorak, 17. ožujka 2020. godine. Par dana nakon Realme 6i, 24. ožujka 2020. godine Realme će predstaviti i Realme 6 i Realme 6 Pro modele za europsko tržište.Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi