Samsung Galaxy A11 s Infinity-O zaslonom i trostrukom kamerom

Na renderima se pojavio novi Samsungov entry-level smartphone Galaxy A11 koji donosi Infinity-O zaslon te trostruku stražnju kameru

Matija Pavlić utorak, 3. ožujka 2020. u 06:00

Nakon Galaxy A41 rendera, dostupne su informacije i fotografije još jednog Samsungovog pametnog telefona. Ovaj put to je entry-level pametni telefon Galaxy A11 kodnog imena SM-A115 koji se pojavio na službenim renderima.

Oni otkrivaju kako se radi o mobilnom uređaju s Infinity-O zaslonom što je Samsungova oznaka za uređaj koji ima selfie kameru u malenom otvoru (rupi) u zaslonu u obliku slova O. U ovom slučaju selfie kamera se nalazi u otvoru s gornje lijeve strane zaslona.

Sa stražnje strane je vidljiva okomito smještena trostruka kamera, a ispod nje u sredini se nalazi klasični senzor otisaka prstiju ovalnog oblika. S desne strane je vidljiva Power tipka i tipke za podešavanje glasnoće, dok se s gornje strane uređaja nalazi 3,5-milimetarski utor za slušalice.

Prema prije dostupnim informacijama riječ je o mobilnom uređaju s 6,4-inčnim LCD zaslonom, baterijom od 4000 mAh, primarnom kamerom od 13 megapiksela, 8-megapikselnom selfie kamerom te 128 GB interne memorije.

Datum službenog predstavljanja Galaxy A11 pametnog telefona zasad nije poznat, a na tržištu bi se trebao naći s cijenom od oko 125 eura.