Xiaomi Mi CC9 Pro stiže početkom studenog s pet kamera

Xiaomi je ovih dana objavio teaser kojim je najavio skoro predstavljanje novog člana obitelji Mi – radi se o pametnom telefonu Mi CC9 Pro koji će imati pet kamera i 5X optički zum

Stjepan Bilić srijeda, 30. listopada 2019. u 06:00

Xiaomi je ovih dana objavio teaser kojim najavljuje skoro predstavljanje novog člana obitelji MI. Radi se o pametnom telefonu Mi CC9 Pro koji će se odlikovati povećim brojem kamera i optičkim zumom.

Prema do sada poznatim informacijama, Mi CC9 Pro sa stražnje strane kućišta imat će pet kamera. barem jedna će imati razlučivost od 108 MP za što će biti zaslužan Samsungov senzor. Kako je vidljivo iz reklamnog postera kamere će biti postavljene okomito jedna nad drugu.

Desno do kamera nalazit će se i dvije dual-LED bljeskalice. Nadalje, uređaj će imati i tele-foto kameru s optičkom uvećanjem do pet puta. Kakva se kvaliteta fotografija može očekivati vidljivo je iz priloga, jer je Xiaomi objavio i par probnih snimaka. U prilogu možete vidjeti i navodnu fotografiju uređaja – Mi CC9 Pro imat će zaslon s urezom.

Čini se kako je Xiaomi ovaj telefon vezao uz broj pet – naime, kako smo već naveli, Mi CC9 Pro imat će pet kamera, optičko uvećanje do pet puta te će biti i predstavljen petog studenog.

Istog dana bit će predstavljen i novi pametni sat te novi, Mi TV 5 televizori.