Revuto nudi doživotne pretplate na Netflix i Spotify putem NFT-a

Prodajom NFT-a omogućava se doživotna pretplatu na omiljene streaming servise uz stabilnu cijenu, ali i mogućnost zarade, što bi mogla biti jedna od prvih zaista korisnih primjena NFT-a u svijetu

Bug.hr utorak, 5. srpnja 2022. u 20:03

Godinu dana nakon prodaje tokena i prikupljanja kapitala, hrvatski startup Revuto donosi revoluciju u upravljanju digitalnim pretplatama, ovoga puta uz još jednu inovaciju. Riječ je o jedinstvenom proizvodu – doživotnim digitalnim pretplatama za korištenje servisa Netflix i Spotify putem njihovog Revulution NFT-a. Prvih 10.000 zainteresiranih korisnika od 11. srpnja će moći kupiti limitirano izdanje NFT-a preko njihove web stranice.

"Slušajući želje naših 350.000 korisnika te uz opcije koje nam pruža NFT tehnologija, odlučili smo ponuditi nešto što do sada nitko nije – Revulution NFT, tj. proizvod koji jamči pretplatu na Netflix ili Spotify na način da Revuto vlasniku NFT-a pokriva mjesečne troškove pretplate sve dok korisnik drži NFT u Revuto aplikaciji. Još interesantnije, u slučaju da korisnik odluči više ne koristiti pretplatu, on može vratiti novac uložen u NFT ili čak zaraditi prodajom NFT-a nekom drugom korisniku koji s tim NFT-om može ostvariti isto pravo", istaknuo je Vedran Vukman, CEO i suosnivač Revuta.

NFT-i se mogu i prodati

U suradnji sa svojim partnerom Railsr (nekadašnjim Railsbankom), jednim od najvećih izdavača debitnih kartica na svijetu, Revuto vlasnicima Revulution NFT-a dodjeljuje virtualnu Mastercard karticu koju će Revuto svaki mjesec puniti iznosom potrebnim za plaćanje njegove pretplate na Netflix ili Spotify. Ono bitnije, kao i sa svakim NFT-om, i s Revulution NFT moguće je trgovati, čime se otvara potpuno novo tržište digitalnih pretplata.

Nakon što korisnik pošalje ili proda svoj NFT drugom korisniku, Revuto će deaktivirati virtualnu debitnu karticu starom vlasniku te novom vlasniku NFT-a dodijeliti novu virtualnu debitnu karticu koju će korisnik koristiti za plaćanje njegove pretplate na Netflix ili Spotify.

Doživotna pretplata za 349 dolara

"Revulution NFT za Netflix ili Spotify samo je početak revolucije u načinu plaćanja pretplata i uvod u pretplatničke NFT-eve s kojima će se ljudi moći pretplatiti na bilo koju pretplatu u svijetu, na bilo koji period. Uvođenjem ove inovacije, korisnik će moći ostvariti popust prilikom plaćanja pretplate na pretplatnički period po njegovoj volji, a sve uz mogućnost poklanjanja ili prodaje neiskorištenog dijela pretplate drugim korisnicima. S takvim jedinstvenim pristupom, Revuto uvodi nešto potpuno novo u svijet pretplata, nešto što će omogućiti kreiranje potpuno novog tržišta unaprijed plaćenih, a neiskorištenih pretplata”, dodaje Josipa Majić, suosnivačica Revuta.

Limitirano izdanje Revulution NFT-a s vremenom će svojim vlasnicima unutar Revuto aplikacije pružati i druge pogodnosti. Kupovina NFT-a biti će dostupna preko Revuto web stranice po cijeni od 349 dolara, prodaja kreće 11. srpnja, točno u podne, a kupnja je moguća korištenjem kreditnih ili debitnih kartica, kao i kriptovalutama.BT in-ear slušalice

BOSE QuietComfort

Zvuk visoke vjernosti, do 6 sati reprodukcije, Acoustic Noise Canceling, kontrole na dodir, Aware Mode s ActiveSense, Active EQ, IPX4.

1.999 kn 2.249 kn Kupi

BT bookshelf zvučnici

KEF LSX

Besprijekorna kvaliteta zvuka, kompaktan i svestran, AirPlay 2, Tidal, Chromecast, Spotify , Deezer, Wi-Fi, KEF Control aplikacija, 54Hz – 28kHz .

7.199 kn Kupi