Što se nalazi u našem drugom tjednom newsletteru?

Nakon što smo prošlog tjedna najavili nastavak slanja Bug.hr newslettera koji će uključivati tjedni pregled najčitanijih i najkomentiranijih tekstova, danas smo poslali i drugi newsletter njegovim pretplatnicima

Vinko Krištić petak, 3. svibnja 2019. u 19:00

Nakon što smo prošlog tjedna najavili nastavak slanja Bug.hr newslettera koji će uključivati tjedni pregled najčitanijih i najkomentiranijih tekstova, danas smo poslali i drugi newsletter u nizu. A što se čitalo prethodnog tjedna od petka 26. travnja do četvrtka 2. svibnja, možete saznati u online pregledu poslanog newslettera.

Vijest da je Mate Rimac najavio investiciju od oko 150 milijuna eura u Rimac Automobile privukla je dosta vaše pozornosti, a možete je čitati i u drugim medijima. Neki ga vole, drugi ne, no činjenica je da svi vole čitati o hrvatskoj automobilskoj industriji.

Davorov komentar dana o Steamovom haračenju vrlo je zanimljiv tekst namijenjen ponajviše gejmerskoj populaciji. Najveća platforma za distribuciju igara u poznatom svemiru ogromnim nametima oduvijek je snebivala programere i izdavače igara, no malo tko se usudio ne koristiti ju. Davor zaključuje da se takva praksa ipak počinje mijenjati.

Još prije više od mjesec dana objavili smo opširnu recenziju Huaweijevog flagshipa P30 Pro. Bez obzira na starost teksta, ovaj uređaj i dalje plijeni pozornošću, a tome svjedoči i visoka pozicija na ovotjednoj listi čitanosti.

Aktualan tekst iz segmenta znanosti dolazi nam iz pera Bugovog suradnika Darija Hrupeca, a govori o problemu neslaganja oko Hubbleove konstante. Radi se o vrlo zanimljivom tekstu koji je potaknuo i mnoštvo komentara.

--

Ovo je ukratko sažetak proteklog tjedna, a newsletter nastavljamo slati svakog petka. Pozivamo vas da se pretplatite na ovom linku.