Rentee - Iznajmi bilo što, bilo kada, bilo gdje!

Rentee je mobilna aplikacija na kojoj možeš rentati bilo što, od bilo koga, bilo kada, bilo gdje, dostupna na Google Play Storeu i App Storeu

Promo petak, 30. rujna 2022. u 22:00

Tim: Rentee

Rentee
Broj članova tima 2
Grad i zemlja Zagreb, Hrvatska
Otkad postoji 2021.
Komercijalizacija projekta 2023.
Ciljana tržišta Balkan
Tvrtke uzori Amazon, Uber
Proizvodi uzori Aircash, Airbnb, Revolut
Crowdfunding kampanja Ne
Opis projekta Rentee je mobilna aplikacija koja korisnicima omogućuje iznajmljivanje bilo čega od bilo koga, bilo kada i bilo gdje!
Email kontakt za investitore jerkovich.sanja@gmail.com
URL https://rentee.com.hr

Zanima li te zarada bez ikakva rada? Ili možda ušteda novca dok stvaraš nove uspomene ili novi hobi? Uz Rentee je to moguće. Sigurno se pitaš kako zaraditi novac bez ikakva rada. Kao prvo, koliko ti je poznata situacija da kupiš haljinu ili odijelo i odjeneš ih samo jednom u godini? Ili, kupiš alat koji jednostavno "moraš imati", a 364 dana u godini stoji u garaži i skuplja prašinu? U tim stvarima postoji ogroman potencijal, i tu Rentee dolazi u igru! Rentee je platforma na kojoj možeš postaviti svoj predmet za najam i tako zaraditi dodatni prihod, koji možeš "uložiti" u novu haljinu, odijelo ili alat. Naravno, bojiš se da će ti se predmet oštetiti, no zato u aplikaciji postoji polog koji ti unajmljivač daje u gotovini, a koji možeš iskoristiti za popravak štete ili kao odštetu za eventualnu krađu. Pazi sad, ako haljinu od 800 kn iznajmiš pet puta za 200 kn i zaradiš 1000 kn, haljina je otplaćena, a ti imaš dodatnih 200 kn. Čestitamo, time postižeš pasivni prihod i bolji si ulagač od 80% profesionalnih ulagača, koji to ne uspiju postići!

Postavljanje oglasa na Renteeju jednostavno je i potpuno besplatno. Za objavu oglasa potrebno je postaviti fotografiju, upisati naziv i opis te odrediti cijenu, polog i adresu. Ako netko poželi unajmiti tvoj predmet, poslat će ti zahtjev za određeni period, i taj zahtjev možeš prihvatiti ili odbiti, a zatim potencijalnog unajmljivača možeš kontaktirati preko različitih kanala (SMS, WhatsApp, mail, poziv).

Dobro, ali sada se sigurno pitaš "što je s uštedom?". Kao prvo, ako ti treba alat za jedan popravak, nemoj kupovati, nego unajmi od prethodno spomenute osobe koja je upravo odlučila zaraditi na svojem alatu. Kao drugo, koliko često su ti trebali veliki zvučnici za party ili GoPro za stvaranje novih uspomena? I koliko često razmišljaš o novom hobiju, poput fotografije ili sviranja nekog instrumenta, ali ne možeš, odnosno ne želiš, kupiti te predmete? Ne daj da ti želje ostanu samo želje. Već danas pronađi taj predmet na Renteeju, i ne daj da ti išta stane na put u ostvarenju svojih snova! Posjeti našu Instagram stranicu @rentee.business za više ideja oko uštede. Naša preporuka je unajmiti polaroid i napraviti nekoliko vječnih uspomena, ili unajmiti društvenu igru za početak partyja u vikendici u okolici Zagreba.

Za korištenje nije potrebna kupnja

Kako unajmiti preko Renteeja? Potraži stvari koje su ti potrebne na Renteeju, ili pretraži najnovije oglase za inspiraciju. Zatim, odaberi period u kojem želiš koristiti unajmljeni predmet, i pošalji zahtjev vlasniku predmeta. Kada ti vlasnik prihvati ili odbije zahtjev, obavijestit ćemo te, i dalje možeš kontaktirati vlasnika preko različitih kanala, radi detalja oko preuzimanja i vraćanja predmeta.

Vizija Renteeja je omogućiti korištenje predmeta bez kupnje, a u isto vrijeme pružiti način za stvaranje dodatnog prihoda na predmete koje ne koristiš. Od prvog dana Renteejev tim je fokusiran na povratne informacije korisnika iz anketa, podataka i intervjua. U Renteeju će tvoje mišljenje doći do izražaja i pomoći ćeš u izgradnji budućnosti iznajmljivanja.

Najbolja stvar pri korištenju Renteeja je to što spašavaš Zemlju dok štediš i zarađuješ novac, tako što smanjuješ proizvedeni otpad. Trenutačno koristimo 80% više resursa nego što Zemlja može podnijeti, a ako nešto ne promijenimo, taj postotak narast će na 200%. Pridruži se Rentee platformi, dostupnoj za Android i iOS uređaje, uštedi i počni zarađivati dodatni prihod!

Bug 359 listopad 2022.

Idea Knockout 2022