Objavljen novi trailer za Red Dead Redemption 2

Kao što je prije dva dana bilo najavljeno, Rockstar je izdao još jedan trailer za nastavak na svoju hit Vestern igru

Mateja Šop četvrtak, 3. svibnja 2018. u 06:00

Rockstar je službeno najavio Red Dead Redemption 2 u listopadu 2016. godine. Iako je igra trebala izaći sredinom prošle godine, razvojni tim se odlučio na dvije odgode. Prva je vijest o odgodi stigla tada, dok je druga stigla početkom veljače. Razlog je naravno bio izrada što bolje igre, a to je nešto na što se teško buniti.

Nakon same najave dobili smo dva trailera - prvi nam je prikazao okruženje, drugi je krenuo s prikazivanjem likova i priče, a sada je stigao treći koji nastavlja u tom tonu. Evo što je Rockstar pripremio:

"Amerika, 1899. godina. Započeo je kraj ere Divljeg zapada, jer su šerifi počeli loviti posljednje bande odmetnika. Oni koji se ne predaju ili podlegnu, umiru.

Nakon što jedna pljačka pođe po krivu u gradu Blackwater, Arthur Morgan i banda Van der Linde moraju dati petama vjetra. Za njima su krenuli federalni agenti i najbolji plaćenici u državi, a banda mora pljačkati, krasti i boriti se kroz grubo srce Amerike kako bi preživjela. Kako odnosi unutar bande postaju sve napetiji, Arthur mora birati između svojih ideala i lojalnosti prema grupi ljudi koja ga je odgojila".

To je službeni opis kojeg je Rockstar pripremio, a oni koji su pomnije promotrili trailer već su ugledali Johna Marstona - protagonista originala. Red Dead Redemption 2 izlazi 26. listopada 2018. godine za PlayStation 4 i Xbox One, a osim ogromnog svijeta i kampanje za jednog igrača već se pričalo o online modu i potencijalnoj implementaciji Battle Royalea.

Moguće je da ćemo vidjeti nešto gameplayja za vrijeme konferencije E3 koja ove godine započinje 10. lipnja, a do tada možete sve informacije pronaći na službenim stranicama.