Esencijalne aplikacije - Temeljna oprema

Kad se u rukama ima novi pametni telefon, obično će se posegnuti za instaliranjem nekih osnovnih aplikacija, a premda je i tu izbor prilično individualan i vrlo šarolik, neke se aplikacije definitivno mogu smatrati osnovnom opremom, koju bi svatko trebao imati, a pogotovo na Androidu…

Matija Gračanin srijeda, 30. lipnja 2021. u 01:00

Files by Google nije tipična aplikacija za upravljanje datotekama na Androidu, a osim što je besplatna, u stanju je prilično učinkovito pronaći nepotrebne datoteke i onda ih ukloniti kako bi se oslobodio bespotrebno zauzeti prostor, i to pogotovo na unutarnjoj pohrani telefona. Tu su i preporuke što se može ukloniti kako bi se prostor oslobodio, a omogućuje i jednostavan pronalazak datoteka. Kako koristi filtre i kategorije, na jednom će mjestu biti prikazane sve videodatoteke, slike, datoteke koje su preuzete, dokumenti, samo velike datoteke i slično. Nisu izostali ni pregledavanje, brisanje, premještanje ili promjena naziva datotekama, a u svakome je trenutku datoteke moguće premjestiti na dodatnu SD karticu. Osim toga, može poslužiti i za izravnu i sigurnu razmjenu datoteka između smartfona.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 344-345 srpanj/kolovoz 2021.

Najboljih 150 mobilnih aplikacija za 2021.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi