Aplikacije otvorena kôda - Otvoreno i većinom besplatno

Aplikacija otvorena kôda ne nedostaje ni na pametnim telefonima, a jedan dio obično nije dostupan u službenim trgovinama jer znaju nuditi funkcionalnosti koje nisu usklađene s pravilima upravo tih trgovina. Premda, upravo u tome djelomice leži tajna njihove popularnosti, dobar se dio tih aplikacija mora potražiti u drugim poznatim katalozima i alternativnim trgovinama...

Matija Gračanin srijeda, 30. lipnja 2021. u 01:00

Premda aplikacija koje se specijaliziraju za traženje i slušanje podcastova ima doista mnogo, brojni se entuzijasti odlučuju upravo za ovo otvoreno rješenje. Osim što nudi pristup milijunima podcastova od nezavisnih izdavača, ali i velikih izdavačkih kuća kao što su BBC, NPR i CNN, jedna od njegovih ključnih prednosti jest činjenica da omogućuje uvoz i izvoz feedova, bilo koristeći iTunesovu bazu podcastova, bilo OPML liste, kao i poveznice do RSS kanala. Epizode je moguće preuzimati i streamati, a tu je i niz drugih stvarčica, kao što je fleksibilno podešavanje parametara reprodukcije, tajmer za spavanje, moćne kontrole za automatizaciju, zahvaljujući kojima se može smanjiti potrošnja baterije i mobilnih podataka te još mnogo toga.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 344-345 srpanj/kolovoz 2021.

Najboljih 150 mobilnih aplikacija za 2021.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi