Vrijeme je za šoping - Ne pitaj me koliko sam potrošio

Kupnja u internetskim trgovinama preko računala polagano se premješta na pametne telefone i tablete, a u tome zapravo nema ništa čudno. Naime, sve je veći broj raznovrsnih aplikacija koje kupnju iz udobnosti vlastita naslonjača i izravno sa smartfona čine prilično ugodnim iskustvom. Štoviše, već je neko vrijeme moguće kupovati mješovitu robu i one svakodnevne namirnice…

Matija Gračanin srijeda, 30. lipnja 2021. u 01:00

Ovo je vrlo popularna globalna platforma za praćenje međunarodnih pošiljaka, a koja se ističe izdašnom podrškom za brojne dostavne službe. Doduše, posebno je popularna u Kini, zato što se specijalizira za tamošnje dostavne službe, no ukupno ih podržava više od 500, među kojima su se našli China post, China EMS, DHL, FedEx, UPS i brojni drugi. Sama se aplikacija može pohvaliti lijepo osmišljenim sučeljem, te ju je vrlo jednostavno koristiti. Dovoljno je tek unijeti jedan ili više dostavnih identifikacijskih brojeva (zna pratiti više pošiljaka istodobno) i 17TRACK začas će pokazati gdje se nalazi paket koji se očekuje. Automatski će detektirati dostavnu službu koja je zadužena za paket, tu je ugrađeni čitač QR i barkodova (za lakši unos broja za praćenje paketa) te druge stvarčice.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 344-345 srpanj/kolovoz 2021.

Najboljih 150 mobilnih aplikacija za 2021.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi