Sirove strasti, nova generacija: Sharon Stone "dobila nogu" s aplikacije za traženje partnera

Slavna glumica otvorila je profil na aplikaciji za traženje partnera Bumble, no korisnički račun ubrzo joj je blokiran zbog sumnje da je lažan

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 30. prosinca 2019. u 17:00

Celebrityji se vrlo rijetko nađu na stranicama tehnoloških medija, osim ako se, namjerno ili ne, ne "upetljaju" u probleme s tehnologijom. Upravo to dogodilo se slavnoj holivudskoj glumici Sharon Stone koja je danas završila na gotovo svim naslovnicama portala koji prate tehnologiju, i to zbog zabavne zgode koja joj se dogodila s mobilnom aplikacijom Bumble.

Bumble je inače dating aplikacija i, poput Tindera, služi za pronalaženje romantičnih partnera. Glumica je na ovoj aplikaciji nedavno otvorila profil i odlučila okušati ljubavnu sreću, no ubrzo je saznala da joj je korisnički račun – blokiran. Dogodilo se to, naime, zbog prijava više korisnika koji su vidjeli njezin profil i pomislili kako to sigurno ne može biti prava Sharon Stone. Profil su prijavili kao lažan, a aplikacija ga je nakon nekoliko sličnih prijava ugasila.

Glavna glumica iz Sirovih strasti požalila se na blokadu profila putem svojeg Twitter računa (koji nije blokiran već verificiran kao autentičan).

Stone je inače dva puta bila u braku, no od 2004. godine je razvedena. Iako je prilično rezervirana oko iznošenja detalja iz privatnog života u javnost, lani je na televiziji izjavila da je u potrazi za novom ljubavi – no, do sada nismo znali da se u tom traganju bacila i na online dating aplikacije.

Podaci na Internetu kažu kako ima 61 godinu, visoka je 1,74 m, financijski dobro stojeća (oko 60 milijuna dolara), ima troje djece te kvocijent inteligencije 154. Ako joj Bumble odblokira profil, možda joj se osmjehne i ljubavna sreća.