Ovako će izgledati pozadine na Windowsima 11

Detalji o Windowsima 11 ne prestaju curiti, pa se čini da službeno tvrtkino predstavljanje 24. lipnja, ipak neće biti toliko uzbudljivo

Matej Markovinović srijeda, 16. lipnja 2021. u 19:36

Nakon što su se pojavile snimke Microsoftovog novog operativnog sustava koje pokazuju osvježeni izgled korisničkog sučelja, Start izbornika i još drugih stvari, sada je poznata i kolekcija pozadina koja će stići s instalacijom Windowsa 11.

Naime, jedna od pozadina dolazi u svijetloj i tamnoj verziji, pa se pretpostavlja da će ona biti „glavna“, kao što su to bile dvije tratinčice u Windowsima 8 ili logo Windowsa u „desetki“.

Microsoft je također stavio i kolekciju drugih pozadina u Windowsima 11, poput „Captured Motion“ seta koji nudi slike za one koji vole živopisnije i šarenije boje, a tu je i „Flow“ koji donosi nešto suptilniju promjenu zadanog wallpapera, navodi The Verge.

Osim toga, tu je i „Glow“ kolekcija koja se sastoji od četiri šarene kugle, a „Sunrise“ pozadine uključuju, baš kao što i samo ime navodi, slike izlaska sunca uz prirodni pejzaž.

No, valja podsjetiti da se još radi o ranoj i nepotpunoj verziji Windowsa 11, pa su promjene i više nego moguće. Unatoč tome, uspoređujući ove pozadine s onima koje su stizali s prošlim operativnim sustavima, čini se da je Microsoft napravio jako dobar posao, a korisnici ne skrivaju oduševljenje.

Anketa Glasanje do 23.6.2021. Glasanje zatvoreno

Ukupni broj glasova: