Momtivation - domaća aplikacija namijenjena majkama koje se žele vratiti u formu

Riječ je o domaćoj aplikacija koja je posebno namijenjena svim majkama koje se, pogotovo nakon poroda, žele vratiti u formu. Nudi programe vježbanja, predlaže zdravu prehranu, a tu je i rastuća zajednica koja pomaže zadržati motivaciju i podijeliti svoja iskustva s drugima…

Matija Gračanin utorak, 24. listopada 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Momtivation
Namjena Pomaže majkama nakon poroda da se vrate u formu
Android Google Play / AppGallery
iOS App Store
Cijena Besplatan

Unatoč relativno velikom broju raznovrsnih aplikacija koje pomažu vratiti se u formu kroz razne vježbe i zdravu prehranu, vrlo ih je malen broj namijenjen specifično određenim skupinama korisnika kao što su majke i to pogotovo one koje su nedavno rodile. Momtivation je aplikacija koje želi to ispraviti.

Naime, nudi čitav niz posebno osmišljenih treninga uz koje se, uz dovoljno motivacije i ustrajnosti, relativno brzo mogu postići zavidni rezultati, a koji su posebno namijenjeni majkama nakon poroda. Naravno, kako ruku pod ruku s redovitom tjelesnom aktivnosti ide i zdrava prehrana, Momtivation nudi i čitav niz recepata za različita jela; od doručka, preko ručka do večera i poslastica.

Treninzi su prezentirani u obliku videozapisa, a vode ih treneri s time da su dostupne raznovrsne individualne vježbe kao i programi vježbanja uz koje se mogu postići i različiti ciljevi; izgubiti na tjelesnoj težini, zategnuti se i drugo. Zgodno je i to što su čak i recepti popraćeni videozapisima s uputama kako ih spraviti.

Osim toga, aplikacija nudi i pregled trgovinama u kojima korisnici aplikacije mogu ostvariti i popuste, tu je i blog s hrpicom zanimljivih članaka, kao i rastuća zajednica drugih korisnica aplikacije pa je moguće s drugim podijeliti vlastita iskustva (za to je potrebno otvoriti korisnički račun).

Sama je aplikacije besplatna, no unutar je aplikacije potrebno kupovati određeni sadržaj kao što je uživo virtualno vježbanje s trenerom. Osim toga, pomalo netipično za mobilne aplikacije, Momtivation nudi i mogućnost dobivanja izravne podrške  telefonskim pozivom. U svakom slučaju, sve majke koje su nedavno rodila te se žele vratiti u formu, s ovom će domaćom aplikacijom u tome uspjeti.