Bug 132 studeni 2003.
Kupnja računala

Dam, dam - samo da prodam!

Za onog tko namjerava kupiti novo računalo, dar je s neba imati rođaka ili poznanika koji radi u trgovini informatičkom opremom i koji bi mu mogao preporučiti što kupiti. Bug je svojim čitateljima omogućio upravo to: angažirali smo nekoliko najvećih domaćih distributera, odnosno njihove ljude koji svakodnevno testiraju i predlažu konfiguracije, da sastave najbolju konfiguraciju u svakom od cjenovnih razreda, iza koje će stajati svojim imenom i ugledom. Tome smo dodali savjete i, kao "Naš izbor", "složence" po ukusu Bugovih hardverskih gurua. Rezultat - sve što vam treba za odluku o tome kakvo računalo kupiti!

Čitaj digitalno izdanje

Ured na lego način

Nova verzija ovog popularnog uredskog paketa dolazi pod novim imenom, donosi nove programe, nove mogućnosti integracije, nove pakete... No koliko zapravo tu ima novosti i kako stoje stvari s prelaskom na verziju 2003, pročitajte u detaljnoj analizi iz tipaka novoustoličenog redakcijskog officeologa, Tonija Drabika

Digitalno izdanje

Eudora 6.0

Nova verzija ovog popularnog mail-klijenta dostupna je opet u tri moda - komercijalnom, Light i sponzoriranom - i donosi novi, pomalo XP-ovski izgled, lakše praćenje threadova, automatsko kontekstualno razmještanje poruka u mape i napredni filtar za spam (samo u komercijalnoj verziji)

Digitalno izdanje