Za razvojne inženjere - Windows kao otvorena platforma

Premda iz Microsofta pokušavaju zajednicu razvojnih inženjera uvjeriti kako su Windowsi 11 prava meka upravo za razvoj te kako je sve podređeno programerima, novosti zapravo i nema tako mnogo da bi ih se moglo kvalificirati spektakularnima. Ipak, neke nove stvarčice mogu biti zanimljive, a za neke će se ipak morati prilagođavati…

Matija Gračanin subota, 28. kolovoza 2021. u 08:00

Predstavljanje Windowsa 11 zapravo je bilo podijeljeno u dva dijela, i dok je prvi bio namijenjen širokom krugu korisnika, drugi je trebao pokazati razvojnim inženjerima što sve novo dolazi s novom (i redizajniranom) generacijom Windowsa, što mogu očekivati i na što se trebaju pripremiti. Iako novosti ima, većinom nisu tako dramatične i spektakularne koliko bi ih Microsoft htio prikazati, ali to ne znači da nekima neće itekako biti zanimljive. Suštinski se sve svodi na pet ključnih elemenata koji se posebno naglašavaju. Prvi je redizajnirana trgovina unutar Windowsa, odnosno, Microsoft Store, pri čemu se najviše misli na način kako će aplikacije biti distribuirane i koji se tipovi aplikacija mogu distribuirati.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 346 rujan 2021.

Windows 11

📢 TOP!

TOP!

HP ponuda

Veliki izbor vrhunskih HP laptopa za igru, multimediju i rad ćekaju te u Linksu!

Od 2399 kn Kupi


Prijenosni BT zvučnik

HARMAN KARDON Citation 200

Vrhunski dizajn i sofisticiranost, HD zvuk, streaming putem WiFi ili BT veze, IPX4, do 8 sati reprodukcije, 40Hz–20kHz, 50W RMS, >80dB.

2.699 kn Kupi

Gramofon sa EBLT pogonskim remenom

REGA Planar 2

RB220 tonarma, 24 V motor niske buke i vibracija, Rega Carbon MM zvučnica, tanjur poboljšane preciznosti 'Optiwhite' 10 mm.

4.649 kn Kupi

5.2-kanalni 8K AV prijemnik

DENON AVR-S660H

Glasovna kontrola i ugrađeni HEOS®, vrhunsko 3D audio iskustvo, bežični streaming glazbe, BT, WiFi, Dolby TrueHD ili DTS-HD Master Audio 5.1 surround zvuk, podržava najnovije HDMI specifikacije.

4.549 kn Kupi