Asusov Zenfone 7 s trostrukom kamerom i LCD zaslonom

Na Slashleaksu pojavila se navodna fotografija novog Asusovog Zenfone 7 smartphonea koja otkriva trostruku stražnju i dvostruku selfie kameru čime se napušta mehanizam viđen u Zenfone 6 modelu

Matija Pavlić nedjelja, 9. veljače 2020. u 13:00

Internetska stranica Slashleaks donosi detalje o nasljedniku prošlogodišnjeg Asusovog Zenfone 6 pametnog telefona koji se bazirao na Snapdragon 855 čipu i prodavao se s početnom cijenom od 500 dolara.

Detalji o novom Asus Zenfone 7 uređaju je zapravo fotografija niske rezolucije koja otkriva kako se radi o uređaju s trostrukom stražnjom kamerom smještenom u pravokutnom modulu.

Zenfone 6 imao je samo dvije kamere (glavna kamera i sekundarna ultraširoka kamera) koje su se mogle zakretati te tako vršiti ulogu stražnjih ili pak selfie kamera. Zenfone 7 neće imati takav dizajn već bi sa stražnje strane trebala biti prisutna trostruka kamera smještena u pravokutnom modulu (glavna kamera, ultraširoka kamera i telephoto kamera).

Sa stražnje strane vidljiv je i klasičan senzor otisaka prstiju, dok se s prednje strane nalazi dvostruka selfie kamera. Vjeruje se da bi Zenfone 7 trebao nastaviti tradiciju dosadašnjih modela te također u prodaju doći s LCD zaslonom.