Najbolje web-kamere - Bistro oko

Web-kamere naglo su postale jedan od najtraženijih perifernih uređaja. Mahnito ih kupuju korisnici stolnih računala, ali i svi oni koji su nezadovoljni performansama web-kamere na svojem laptopu – takvih je mnogo

Davor Šuštić četvrtak, 31. prosinca 2020. u 00:00

 Cyclops vrlo nesuptilno “posuđuje” dizajn Logitechove popularne web-kamere C920. Objektiv je postavljen na zglobni nosač, koji se može savinuti tako da omogući postavljanje kamere na radnu površinu, ali i na gornji rub monitora. Snima Full HD video u 30 sličica u sekundi, a kvaliteta videa iznenađujuće je dobra, s obzirom na nisku cijenu kamere. Ugrađeni mikrofon neusmjeren je i hvata podosta okolnog šuma. Može poslužiti u krajnjoj nuždi, no ova kamerica najbolje funkcionira u kombinaciji s headsetom. Ako želite nadograditi kvalitetu slike postojeće kamere, Cyclops je dobar i nadasve povoljan izbor.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 338 siječanj 2021.


Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

2-sistemski bass-reflex zvučnici

DAVIS ACOUSTICS BALTHUS 30

Detaljan i precizan zvuk, dugotrajno slušanje pri visokoj glasnoći, bez zamora sluha. Frekvencijski raspon 50 – 20000 Hz, impedancija 4-8 ohma, nominalna snaga 80W, 25mm visokotonac, 13cm kevlar srednjetonac.

3.699 kn 4.099 kn Kupi

Prvoklasni satelit zvučnik za montiranje na zid

DALI FAZON LCR

Svestrani zvučnik, koji se uklapa u moderan stil života, gdje se traže visoke performanse i kompaktan oblik. Može se koristiti u stereo i više-kanalnim sistemima, čak i kao centralni zvučnik. 78 - 25,000Hz, 15 - 120W, 6 ohma.

2.099 kn 2.989 kn Kupi