Najbolji headsetovi - Slušajte i budite čujni

Slušalice s mikrofonom bit će vam esencijalni dio kućnog ureda iz više razloga: kvalitetnije ćete pratiti virtualne sastanke i bolje zvučati sugovornicima, a ujedno će vas izolirati od bučne okoline i ukućana. Donosimo pregled nekolicine provjereno kvalitetnih analognih, USB i bežičnih modela

Davor Šuštić četvrtak, 31. prosinca 2020. u 00:00

 Ovaj Corsairov analogni headset nakon izlaska koštao je manje od 300 kuna, ali ponuda i potražnja učinili su svoje. Sada za njega treba izdvojiti 400 kuna, ali još uvijek se radi o jednom od najjeftinijih dostupnih headseta s potpisom renomiranog proizvođača. Karakteriziraju ga posve plastična, ali robusna konstrukcija, solidan mikrofon te poprilično naglašen bas, što će mnogim korisnicima itekako biti prema volji. S masom od samo 250 grama i dobro namještenom silom pritiska, HS35 Stereo iznimno je udoban te se s lakoćom nosi tijekom čitavog radnog dana. Potenciometar glasnoće i tipka za isključenje mikrofona smješteni su na lijevu slušalicu, što nalazimo praktičnijim od njihove ugradnje na daljinski upravljač, koji bi visio sa žice. Mikrofon je odvojiv – ako i kad ga ne trebate, jednostavno ćete ga izvući iz utora u lijevoj slušalici te spremiti u ladicu.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 338 siječanj 2021.

Rad od kuće u 2021.

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


Bookshelf stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE1 ACTIVE

2 x 50W s integriranim A/B pojačalom, čista keramičko aluminijska konus tehnologija, WDT valovod za poboljšanu pokrivenost prostorija, podesivi bas i visoki tonovi, 40Hz-25kHz.

9.899 kn Kupi

Bežični HiFi zvučnici

KEF LSX

Apple Airplay 2, Spotify Connect, Tidal, DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, KEF Control aplikacija, Uni-Q driveri, 48kHz/24bit, 59Hz - 28kHz .

8.999 kn Kupi