Pohrana podataka - Rješenje za datoteke

Upravljanje datotekama poseban je izazov kada se radi dislocirano, pa je iz tog aspekta uvijek uputno imati sve pod istim krovom, što se osigurava rješenjima kao što su Microsoft 365, ili Google Workspace. Ipak, svi oni koji to žele zaobići, mogu se poslužiti popularnim rješenjima za skladištenje datoteka u oblaku, a tu su i neki servisi koji dijeljenje datoteka preko Interneta s klijentima čini daleko lakšim, i to pogotovo ako se u obzir uzmu sva ona ograničenja koja servisi za e-poštu postavljaju kada se želi slati veće privitke…

Matija Gračanin četvrtak, 31. prosinca 2020. u 00:00

Dropbox je vjerojatno najpoznatije rješenje za skladištenje i sinkronizaciju datoteka u oblaku, no koje je tijekom vremena postalo dodatno opremljeno nekim prilično zanimljivim mogućnostima. Dakako, besplatna inačica prilično je limitirana mogućnostima i dostupnim skladišnim prostorom, pa je za svako ozbiljnije korištenje valja izbjegavati (iako će za početak dobro mnogima poslužiti i tako, sa svim ograničenjima). Ono što Dropbox izdvaja iz gomile drugih rješenja dodatni su alati kao što je Dropbox Paper, za zajednički rad na raznim vrstama dokumenata.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 338 siječanj 2021.

Rad od kuće u 2021.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi