Korisni dodaci - Nek’ se nađe

Strogo gledajući, za obavljanje većine poslova u kućnim uvjetima ne treba vam ništa osim laptopa i strujne utičnice, ali neki dodaci definitivno će vam pojednostaviti i poboljšati (radnu) svakodnevicu

Davor Šuštić četvrtak, 31. prosinca 2020. u 00:00

 Postolje za laptop, poput ovog White Sharkovog modela, korisno je iz više razloga. Prvo i očitije, odignut će laptop od podloge i time mu olakšati izvlačenje zagrijanog zraka, te dodatno pomoći u njegovu hlađenju pomoću ugrađenih ventilatora. Njih je kod Ice Mastera ukupno pet: središnji, veliki, u promjeru broji 140 milimetara, a oko njega su raspoređena četiri manja, 60-milimetarska. Ventilatori imaju dvije brzine rada, a u sporijoj su tihi i nenametljivi. Gornja ploča načinjena je od aluminija, a kako metalna površina ne bi izgrebala kućište laptopa, na četiri mjesta postavljene su gumirane zaštite. Ice Master također povećava ergonomiju korištenja laptopa, jer nudi pet stupnjeva nagiba, pa s lakoćom možemo postići da tipkovnica laptopa ne bude posve ravna. Ventilatori se napajaju preko USB-a, a Ice Master na sebi sadrži jedan dodatni USB port, kako ne bi “oduzeo” konektor na laptopu. Ugrađena je i svjetleća LED traka, obasjana raznim bojama, koja se, prema potrebi, može isključiti. White Shark je u kutiju ubacio i praktično postolje za mobitel – njega možemo fiksirati za četiri točke na lijevoj i desnoj strani Ice Mastera. Ako imate vrlo tanki laptop, vrijedi razmisliti o nekom drugom postolju, jer bi vam Ice Masterovi prednji graničnici mogli otežati korištenje njegove tipkovnice.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 338 siječanj 2021.

Rad od kuće u 2021.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi