Produktivnost - Smrt prokrastinaciji!

Održati produktivnost kada se radi od kuće katkada definitivno nije lako, a težina toga izravno ovisi o tome ima li se odgovarajući radni prostor. No, bez obzira na to ima li se u svojoj kući ili stanu dedicirani radni kutak, ili se mora raditi izravno iz naslonjača u dnevnoj sobi, na raspolaganju su neki alati koji omogućuju da se razina produktivnosti zadrži na onoj razini koja je potrebna da se dnevne aktivnosti završe na vrijeme, ili čak i prije nego što je planirano…

Matija Gračanin četvrtak, 31. prosinca 2020. u 00:00

Beeftext koristan je alat otvorena kôda koji omogućuje definiranje tekstualnih prečaca (ključnih riječi), koji će onda biti zamijenjeni duljim definiranim tekstom, kako bi se uštedjelo na vremenu. Iznimno ga je lako koristiti, i treba samo definirati željenu kombinaciju ključne riječi i teksta koji će je zamijeniti, i ona će odmah biti dostupna za korištenje u bilo kojoj aplikaciji koja podržava kopiranje i lijepljenje teksta (copy/paste). Osim toga, pritiskom na tipkovnički prečac Win + Shift + Enter pokazat će se plutajući prozorčić unutar kojeg je moguće birati neku od već definiranih kombinacija.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 338 siječanj 2021.

Rad od kuće u 2021.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi