Mjerenje vremena - Evidencija rada i učinka

Praćenje učinka radnika prilično je na zlu glasu, i to ponajviše zato što se nerijetko zloupotrebljava na različite načine, no korištenje rješenja koja omogućuju praćenje koliko je bilo potrebno utrošiti vremena da bi se neki projekt okončao, zapravo pomaže pri organizaciji timskoga rada te lakšem planiranju aktivnosti i općoj koordinaciji, a pomoći će i onda kada treba generirati završni obračun klijentu…

Matija Gračanin četvrtak, 31. prosinca 2020. u 00:00

Riječ je o lijepo zamišljenom rješenju za praćenje vremena, koje je prikladno za manje i veće timove, a najbolje je to što je besplatno. Nudi klijente za najvažnije operacijske sustave, u što su uključene i aplikacije za pametne telefone, kao i dodaci za popularne web-preglednike. Naravno, oslanja se na servis u oblaku, no oni koji to žele, mogu instalirati Clockify Server te sve imati pod vlastitom kontrolom (za cijenu se treba obratiti odjelu prodaje autora servisa Clockify). Slično kao i kod drugih rješenja, okosnica je radni list, na kojemu su prikazane aktivnosti, a tu je i lijepo napravljen pregled utroška vremena po određenom projektu, kao i mogućnost generiranja preciznih izvještaja. Bilježenje vremena vrlo je jednostavno (čak je moguće i naknadno dodati vrijeme, nakon što se završilo s radom) i tu nema nikakvih zamjerki. Osim toga, osnovni set značajki moguće je i dodatno proširiti, a tu su i neke elementarne mogućnosti prilagodbe, kao što je, primjerice, dodavanja prilagođenih polja.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 338 siječanj 2021.

Rad od kuće u 2021.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi